SiolNET. Trendi Film in TV
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
Doktor Sleep je grozljivka, ki je letošnje praznike ne smete zamuditi

Na letošnjo noč čarovnic bo Slovenija izžarevala

Oglasno sporočilo

39 let po Kubrickovem Izžarevanju, ki še vedno velja za eno najboljših grozljivk vseh časov in eno najboljših filmskih priredb romana Stephena Kinga, bomo vsi ljubitelji klasike in romanov, predvsem pa grozljivk dobili nadaljevanje - Doktor Sleep. Prikladno bo film v slovenskih kinih luč ugledal že 31. oktobra, na noč čarovnic.

Blitz

Doktor Sleep Stephena Kinga nadaljuje zgodbo Dannyja Torrancea, in sicer 40 let po grozljivih dogodkih v hotelu Overlook, ki smo jim bili priča v filmu Izžarevanje (The Shining). Še vedno prestrašen zaradi travme, ki jo je doživel kot otrok, je Danny po mnogo letih našel nekaj približno podobnega miru.

Ta mir pa se hitro razblini, ko naleti na deklico Abro, pogumno najstnico z lastnim ekstrasenzornim darom, ki mu rečemo "sijaj" ali izžarevanje. Abra je instinktivno čutila, da sta si z Danom podobna, zato ga je poiskala v upanju, da ji bo pomagal v obupanem boju proti neusmiljeni Rose in njenim privržencem, ki se hranijo s "sijajem" nedolžnih v svoji misiji postati nesmrtni.

"Si čaroben kot jaz? Nič ne vem o čarovniji. Temu sem vedno rekel IZŽAREVANJE." (Doktor Sleep, 2019)

Z nenavadno zavezo se Danny in Abra spustita v brutalno bitko za življenje. Danny se je primoran spoprijeti s strahovi in znova prebuditi duhove iz svoje preteklosti.

V težko pričakovani grozljivki Doktor Sleep igrajo Ewan McGregor kot Danny Torrance, Rebecca Ferguson kot Rose The Hat in Kyliegh Curran s svojo prvo vlogo v celovečernem filmu kot Abra.

Blitz

DOKTOR SLEEP na velika platna po Sloveniji prihaja predpremierno na noč čarovnic, 31. oktobra. Distributer filma je BLITZ FILM & VIDEO DISTRIBUTION.
 
1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Naročnik oglasne vsebine je BLITZ FILM & VIDEO DISTRIBUTION D.O.O.

delitve: 336
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin