SiolNET. Trendi Film in TV
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"Ljubljana bo končno spet dobila prostor, kjer se nekaj dogaja"

1

termometer

Pred ognjenim krstom, ki ga bo Sebastjan Kepic - Bastjan doživel v soboto ob 20. uri, ko na Planet TV prihaja prva oddaja Bar v živo, smo z njim poklepetali.

Vaš glas je znan tudi radijskim poslušalcem, saj ste bili kar nekaj časa moderator na radiu Hit. Kaj je vaša prva ljubezen, televizija ali radio? Pravzaprav nisem bil samo na radiu Hit. Svojo radijsko pot sem začel že leta 1996, sem pa z radia Hit, kjer sem bil nazadnje radioaktiven dobra štiri leta – tudi kot voditelj Hitove Budilke –, zdaj spet šel v menedžerske vode v podjetju Četrta pot. Zagotovo je moja prva ljubezen ribolov, nato radio kot moj prvi in TV kot moj drugi otrok.

Je bila odločitev, da se vrnete na televizijo, težka? Koliko pomislekov je vas je spreletelo in kakšni so bili? Televizije nisem nikoli zapustil, samo pred kamero nisem bil kar nekaj let. Posojal sem glas, sinhroniziral, snemal oglase in tako dalje. Vesel sem bil klica prave osebe, ki ji zaupam – programskega direktorja Planet TV Gorazda Slaka. Je pa res, da mi je v tem času rojilo po glavi, da to, v kar se spuščam, zahteva več kot enega človeka, zato sem vse skupaj sprejel s premislekom in veliko odgovornostjo in se danes vsega skupaj res veselim. Izziv delati istočasno v dveh tako pomembnih "službah" je res velik.

Priprave so bile kratke in verjetno naporne … Kako je bilo? Priprave so bile res naporne. Treba je bilo preveriti in preizkusiti čim več, čeprav je tako, da se na resničnostni šov ni mogoče 100-odstotno pripraviti. Z ekipo smo na nogah že kar nekaj tednov do poznih večernih ur. Časa pa je vedno premalo, vedno je mogoče še več, kar nas vse še bolj motivira.

Bi si želeli več časa ali vam bo morda ravno ta adrenalin pomagal, da boste še boljši, pogumnejši … No, seveda, če bi lahko, bi včasih dan raztegnil za ves teden. Uf, da, adrenalin je glavno orožje. Če uživaš v poslu, ki ga opravljaš, in vedno najdeš še nekaj, kar lahko izboljšaš, je res dober občutek.

Odpravljate se na znan parket, verjetno pa zdaj že imate prve občutke, kakšne bodo razlike med prvima dvema Baroma in zdajšnjim. Nam jih lahko zaupate? Parket je načeloma res znan, saj gre za licenčno oddajo, so pa tu novi obrazi, nove zgodbe, drug lokal, hudi izzivi in zgodbe. Sezona bo dolga 15 tednov. Morate vedeti, da se je resničnostni šov v vseh teh letih zelo razvil in ekipa, s katero delamo, je enkratna. Obvlada svoj posel in nikoli ni dolgčas in tudi gledalcem ter obiskovalcem Bara ne bo! Mesto bo končno spet dobilo prostor, kjer se nekaj dogaja. To Slovenija potrebuje.

Nam lahko zaupate tudi kakšno skrivnost? Ha, ha, ha ... Seveda ne. To pride, ko se prižgejo kamere.

Nam v šovu pripravljate veliko presenečenj? Seveda. Čeprav marsikdo misli, da jih ne bo, vam lahko povem, da se bodo dogajali preobrati in ob nalogah zanimive zgodbe. Resničnostni šov je vedno sestavljen iz vrste nenapovedanih položajev.

Pri glasovanjih se vedno pojavijo tudi gledalci, ki verjamejo v zaroto, ker je njihov tekmovalec izpadel. Kako bi jim odgovorili? Če bi šlo za zaroto, takoj odpovem pogodbo! Ekipa, ki pripravlja Bar, se trudi prikazati vse, kot je, to je resničnostni šov. Odločitev, kdo odide iz Bara, pa je samo in izključno v rokah gledalcev! Ob sobotah bodo gledalci odločali, kateri od tekmovalcev mora oditi iz Bara.

Si kdaj ogledate resničnostne šove? Kateri je vaš najljubši? Si, ampak s poklicno deformacijo. Moj najljubši je seveda Bar, sicer pa, resno ... Ne bi se opredelil za noben šov. Vsak ima svoje posebnosti. Pomembno je, da se gledalcem ponudi, kar želijo.

Se vidite kot nastopajočega v resničnostnem šovu? Ne. Tega si nisem nikoli želel.

Če vas srečamo ponoči v lokalu, kakšen žurer ste? (tisti, ki sloni na točilnem pultu in srka pivo, tisti, ki pleše, tisti, ki se poljublja z dekleti ...) Preprosto povedano: nikoli nisem pri miru, razen ko sem.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin