Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 10. 2018,
18.57

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije Epic Drama TV-serija dramska serija zgodovina

Ponedeljek, 1. 10. 2018, 18.57

4 leta, 6 mesecev

OKTOBER NA EPIC DRAMA

Liv Tyler kot pocestnica #foto #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08
Oktober na Epic Drama | V drugi sezoni serije Pocestnice bomo lahko občudovali hčerko pevca skupine Aerosmith Stevena Tylerja in zvezdnico trilogije Gospodar prstanov, igralko Liv Tyler.  | Foto ITV Global

V drugi sezoni serije Pocestnice bomo lahko občudovali hčerko pevca skupine Aerosmith Stevena Tylerja in zvezdnico trilogije Gospodar prstanov, igralko Liv Tyler.

Foto: ITV Global

Na TV-programu Epic Drama domujejo najboljše in najbolj epske zgodovinske dramske serije. Preverite, katere vrhunske vsebine bomo na njem lahko spremljali oktobra.

Oktober na Viasat History
Trendi 400. obletnica dogodka, ki je zaznamoval Evropo #foto
Pocestnice

Premierno od ponedeljka, 1. septembra, ob 21. uri. │ Sezona: 2. │ Št. epizod: 8 x 60 min. │ Foto: ITV Global

 | Foto: Premierno od ponedeljka, 1. septembra, ob 21. uri. │ Sezona: 2. │ Št. epizod: 8 x 60 min. │ Foto: ITV Global

Druga sezona serije Pocestnice je požela hvalospeve, na spletni strani Rotten Tomatoes pa jo je pozitivno ocenilo kar 95 odstotkov kritikov. V tej sezoni spoznamo damo Isabello Fitz, ki jo igra Liv Tyler, znana po nepozabnih vlogah v uspešnicah Gospodar prstanov in Armageddon.

Oktober na Epic Drama | Foto: Presunljiva drama, postavljena v živahen kozmopolitski London 18. stoletja, ponuja drzen nov pogled na najbolj dragoceno poslovno dejavnost v mestu – seks.

Provokativna serija se po navdihu zgodb resničnih žensk in moških, ki jih obkrožajo, osredotoča na mogočno Margaret Wells, ki ima težave pri usklajevanju vloge matere in lastnice bordela, ter njeno neusmiljeno rivalko Lydio Quigley.

V tej sezoni se jima pridruži tudi cenjena igralka Liv Tyler v vlogi dame Isabelle Fitz, ženske z eleganco, denarjem in visokim družbenim položajem – vsem, za kar se tako obupno potegujeta Margaret in Lydia.

Katera od njiju si bo izborila njeno naklonjenost?

Oktober na Viasat Explore
Trendi Zlata mrzlica se stopnjuje #foto
Babilon Berlin

Premierno od četrtka, 18. oktobra, ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 8 x 60 min. │ Foto: Beta Film

 | Foto: Premierno od četrtka, 18. oktobra, ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 8 x 60 min. │ Foto: Beta Film

Babilon Berlin prekipeva od talenta. Člani igralske zasedbe in ustvarjalne ekipe imajo v svojih filmografijah zapisane filmske klasike kot so Zbogom Lenin!, Življenje drugih, Beli trak in Teci, Lola, teci, za glasbo pa je poskrbel član rock skupine Roxy Music, Bryan Ferry.

Oktober na Epic Drama | Foto: Berlin v divjih 20. letih prejšnjega stoletja – metropola za nadarjene in ambiciozne, za vse, ki bi radi zaslužili. A pod bleščečim pročeljem se osiromašene množice pehajo za boljšim življenjem.

To je čas organiziranega kriminala in političnih skrajnosti. Stara militaristična elita še ni odstopila, ko je svojo moč začela razkazovati še bolj grozna pošast.

Mlad policijski inšpektor Gereon Rath je iz Kölna premeščen v Berlin. Čeprav se na prvi pogled zdi miren in iskren, ga preganja pretresljivo breme. Na čelu oddelka je Bruno Wolter, zvest in ljubeč policijski kolega, čigar skriti načrt kmalu postane resna grožnja.

Med tema dvema možema je ujeta Charlotte, bistra mlada ženska, ki živi dvojno življenje in si prizadeva izboljšati obupne življenjske pogoje svoje družine.

Oktober na Viasat Nature
Trendi Od dinozavrov do hišnih ljubljenčkov #foto
Murdochove skrivnosti

Premierno ob delavnikih, od 17. oktobra, ob 21. uri. │ Sezona: 3. │ Št. epizod: 13 x 60 min. │ Foto: ITV Global

 | Foto: Premierno ob delavnikih, od 17. oktobra, ob 21. uri. │ Sezona: 3. │ Št. epizod: 13 x 60 min. │ Foto: ITV Global

Ta priljubljena kriminalna drama je v preteklih desetih letih prejela številne nagrade, med katerimi je bila najodmevnejša kanadska nagrada golden screen za najboljšo TV-dramo leta 2018.

Oktober na Epic Drama | Foto: Dinamična dramska serija se dogaja v kanadskem Torontu v devetdesetih letih 19. stoletja Kanadi in spremlja Williama Murdocha – mladega detektiva, ki s svojimi nekonvencionalnimi tehnikami raziskuje najtežje umore v mestu.

Čeprav se detektivski kolegi njegovim tehnikam posmehujejo, je Murdoch edini, ki lahko reši te primere. V krog ljudi, ki jim pri svojem delu zaupa, spadata patologinja Julia Ogden in policist George Crabtree.

V tretji sezoni se na Julijino veliko razočaranje pojavi tudi njena sestra Ruby Ogden, vrne se skrivnostni militarist Terrence Meyers, H. G. Wells predava, Murdoch pa ponovno pokliče na pomoč Nikolo Teslo, da bi mu pomagal poraziti novoodkritega sovražnika.

Filmi o filmih
Trendi Filmi o filmih za ljubitelje filmov #foto #video

Napovednik 2. sezone serije Pocestnice:

Glasba v filmu
Trendi Filmski portreti imen, ki so krojila glasbeno industrijo #foto #video

Program Epic Drama je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 251, program Epic Drama HD pa na programskem mestu 252.*

Prvi je vključen v programski opciji STANDARD in MEGA HD, drugi v programsko opcijo MEGA HD, oba programa pa omogočata funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored programa Epic Drama.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte