Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 6. 2018,
14.34

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,79

Natisni članek

Poletni Dan Dan.

Četrtek, 21. 6. 2018, 14.34

5 let, 10 mesecev

Lili in Katja zapuščata voditeljski fotelj oddaje Dan.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,79
Dan. | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

A zgolj za kratek čas, saj simpatični voditeljici najprej odhajata na zasluženi dopust, potem pa se bosta preizkusili v malce drugačni vlogi. Za poletno izdajo oddaje, ki bo nosila ime Poletni Dan., pripravljata serijo prav posebnih prispevkov. In kdo ju bo nadomestil v voditeljskem fotelju? Nihče drug kot Anji na kvadrat.

Tako se namreč šalijo sodelavci v novinarski redakciji magazinske oddaje, saj bosta namesto Lili Žagar in Katje Tratnik voditeljski fotelj v prihodnjih tednih izmenično zasedali stari znanki televizije Anja Markovič in Anja Ciglarič. Obe sta izkušeni novinarki, Anja Markovič pa ima tudi že kar nekaj kilometrine v voditeljskih vodah.

Magazinska oddaja Dan. se bo torej pokazala v malce drugačni, bolj poletni podobi, temu primerno bo tudi ime, in sicer Poletni Dan. In čeprav se bosta Lili in Katja odpravili na krajši oddih, ju v prihodnjih tednih čaka povsem nov izziv.  

Anja Ciglarič in Anja Markovič začasno prevzemata vodenje oddaje Poletni Dan. | Foto: Anja Ciglarič in Anja Markovič začasno prevzemata vodenje oddaje Poletni Dan.

"Z Lili bova namreč posneli serijo intervjujev z ljudmi, ki so zaradi svojih dejanj ali dela stopili iz povprečja, kar boste lahko gledali prav v oddaji Poletni Dan.," razkriva Katja. Dodaja, da zato časa za dolgo poležavanje na plaži ne bo: "Čez nekaj dni se odpravljam na obisk k dragemu, s katerim sva bila sicer letos aprila v Egiptu, kjer je bilo zelo romantično. Dolgih morskih počitnic si tako v prihodnjih tednih ne bova privoščila."

Trendi Takšne klobuke so si znane Slovenke in znani Slovenci omislili letos #video #foto
festival
Trendi Glasbeni festivali po Sloveniji: kje in kdaj bo to poletje najbolj divje?

Bo pa čim več prostega poletnega časa na morju preživela druga voditeljica oddaje Dan. Lili Žagar. Ta pravi, da je prav poletje v njihovi družini namenjeno preživljanju skupnega časa. "Kot večina družin bomo tudi mi odšli na morje in se potepali po izletih. Bo pa seveda tudi delovno, vendar si bomo razporedili prosti čas in delo tako, da nič od tega ne bo trpelo," pojasnjuje Lili.

Nova, poletna izdaja magazinske oddaje Poletni Dan. bo prvič na sporedu že v torek, 26. junija, ob 17.30, ob 18. uri pa ji bo sledila informativna oddaja Planet Danes.
V oddaji Poletni Dan. boste gledalci izvedeli vse najnovejše informacije o prometu in vremenu, tudi o temperaturi kopalnih voda in okoliških festivalih, sicer pa rdeča nit oddaje ostajajo raznolike in življenjske teme od zdravja, lepote in športa do kulinarike, izletov, poslovnih inovacij in kulture.
Ne spreglejte