Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
31. 5. 2017,
10.24

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40

Natisni članek

Ena žlahtna štorija kbm

Sreda, 31. 5. 2017, 10.24

6 let, 7 mesecev

Kaj čaka Eno žlahtno štorijo po koncu pete sezone?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40
Ena žlahtna štorija

Ob koncu pete sezone priljubljene serije Ena žlahtna štorija bo v petek, 2. junija, ob 20. uri na Planet TV posebna pogovorna oddaja, v kateri bo Ula Furlan poklepetala z junaki serije, pa tudi z oboževalci, razkrite bodo skrivnosti iz zakulisja snemanja, nasmejali pa se bomo tudi kakšnemu ponesrečenemu posnetku.

V peti sezoni Ene žlahtne štorije, ki je očarala Slovenijo in prejela tudi viktorja, se je zaprlo veliko in pomembno poglavje o življenju v idiličnih Brdih. Berto in Adelina sta si ob skromnem obredu vendarle obljubila večno zvestobo, vajeti na Grediču pa prvič v njegovi zgodovini prevzema ženska – Maja. Gušto je medtem srečo našel z Leno, ki jo je vzljubila tudi njegova prerojena mama Marija. Vse do konca smo stiskali pesti za Zalo in Tonija, pa tudi za to, da bi Anico srečala pamet. Čeprav so naši junaki pokrpali nekatere odnose in izplavali iz finančnih težav, se med trtami skrivajo še številne druge skrivnosti ...

Kakšna prihodnost čaka priljubljeno televizijsko družino Špacapan?

V sredo, 31. maja, in v četrtek, 1. junija, bosta ob 20. uri na Planet TV posebna, zadnja dva dela pete sezone, v petek, 2. junija, pa bo na vprašanja o usodi Ene žlahtne štorije poskušala odgovoriti pogovorna oddaja Ena žlahtna štorija: Je slovo, a ni še konec? z Ulo Furlan. Voditeljica bo z junaki Ene žlahtne štorije pokukala v zakulisje serije in se vprašala, kakšna prihodnost čaka priljubljeno televizijsko družino Špacapan.

Ena žlahtna štorija | Foto:

Skrivnosti iz ozadja in ponesrečeni posnetki

Uli se bodo v studiu in na terenu pridružili Vesna Pernarčič (Anica), Medea Novak (Maja), Primož Forte (Gušto), Maja Blagovič (Marija), Milan Vodopivec (Bonifacij), Robert Korošec (Sergej), Valentina Plaskan (Gabi) in drugi, nasmejali se bomo tudi nekaterim anekdotam in ponesrečenim posnetkom s snemanja, posebno pozornost pa bomo namenili tudi čudovitim Brdom in tamkajšnjim prebivalcem, ki so z Eno žlahtno štorijo postali skoraj tako velike zvezde kot liki, ki v njej nastopajo.

Pesem za slovo

In še namig: Je slovo, a ni še konec je naslov nove pesmi, s katero nas bodo razveselili ustvarjalci serije in ki jo bomo lahko slišali prav na koncu pete sezone Ene žlahtne štorije.

Ne spreglejte