Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 4. 2011,
9.37

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Cannes Brad Pitt Johnny Depp

Sreda, 13. 4. 2011, 9.37

8 let

Joliejeva, Pitt, Depp in drugi namenjeni v Cannes

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pomladni filmski praznik v Cannesu bo gostil znana imena filmskega sveta. Oboževalci že pričakujejo Brada Pitta, Angelino Jolie, Johnnyja Deppa in Vanesso Paradis, Penélope Cruz in Javierja Bardema.

V Cannes, kjer bo med 11. in 22. majem potekal filmski festival, naj bi prišel tudi svež hollywoodski parček Sean Penn in Scarlett Johansson. Vabila so med drugim poslali Keithu Richardsu iz skupine Rolling Stones, Madonni, Jacku Blacku in francoski prvi dami Carli Bruni Sarkozy, ki igra v filmu Woodyja Allena Polnoč v Parizu. Romantična komedija zloglasnega režiserja bo tudi film ob odprtju festivala. Zelo verjetno pa se bo ves čas okrog prizorišč festivala smukal Robert De Niro, ki je tudi predsednik glavne mednarodne žirije.

Najbolj pričakovane premiere

Med najbolj vročimi premierami je večgeneracijska saga Drevo življenja (Tree of Life) režiserja Terencea Malicka (Tanka rdeča linija, Badlands), v katerem igrata Brad Pitt in Sean Penn. Pitt se bo skoraj gotovo prvo polovico festivala mudil v južni Franciji, saj bodo v tem času predvajali tudi animirani film Kung Fu panda 2, za katerega so svoj glas posodili Angelina Jolie, Dustin Hoffman in Jack Black.

Depp bo verjetno prišel na svetovno premiero filma Pirati s Karibov: Z neznanimi tokovi (Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides), Cruzova pa je med njegovimi soigralkami.

Poklon Elizabeth Taylor

S filmom Polnoč v Parizu pa bodo v Cannes prišli tudi Rachel McAdams, Michael Sheen, Owen Wilson, Kathy Bates, Adrien Brody in mogoče celo Marion Cotillard, ki naj bi sicer rodila konec aprila.

Festival se bo med drugim poklonil pokojni Elizabeth Taylor, saj bo tradicionalni dobrodelni dogodek organizacije amFAR (American Foundation for AIDS Research) potekal v korist njenemu skladu za ozaveščanje o aidsu.

Ne spreglejte