Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 11. 2022,
17.51

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

AVATAR: Pot vode kino zabava film PR članek

Četrtek, 17. 11. 2022, 17.51

1 leto, 4 mesece

V prodaji so vstopnice za 3D-filmski spektakel Jamesa Camerona

AVATAR: Pot vode v kina predpremierno prihaja 14. decembra

Oglasno sporočilo

Od sinoči so na voljo vstopnice za drugi del kultnega kinematografskega spektakla AVATAR, ki je leta 2009 podrl vse rekorde in kot najbolj dobičkonosen film prehitel Titanik. Več kot desetletje težko pričakovano nadaljevanje AVATAR: POT VODE v večja kina po Sloveniji predpremierno prihaja že 14. decembra, vstopnice pa lahko kupite na blagajnah ali spletnih straneh CineplexxaMariboxa in Koloseja.

1920x1080_AVATAR_KINO_SLO | Foto:

O zgodbi: Odkar se je odločil svojo človeško zavest trajno prenesti v telo svojega avatarja in postati voditelj ljudstva Na'vi, Jake Sully živi na Pandori. Z Neytiri sta si ustvarila družino in dobila otroke. Žal pa so se kolonizacijske sile vrnile na Pandoro, da bi dokončale prvotno iskanje redkega minerala, kar je prisililo Jaka in Neytiri, da sta z družino pobegnila iz svojega doma in začela odkrivati do zdaj neznane dele Pandore ter vodni svet klana Metkayina.

Film je režiral James Cameron, producirala pa sta ga skupaj z Jonom Landauom. Igrajo Sam WorthingtonZoe SaldañaSigourney WeaverStephen Lang in Kate Winslet. Za scenarij so zasluženi James CameronRick Jaffa in Amanda Silver. Izvršna producenta filma sta David Valdes in Richard Baneham.

AVATAR: POT VODE (Avatar: The Way of Water) v distribuciji Blitza Slovenije na velika platna večjih kinov predpremierno prihaja 14. decembra, tudi v 3D in 3D Dolby Atmos.

Na rednem sporedu bo od 15. decembraVstopnice so v prodaji.

Spremljate nas tudi na:

Facebook
Instagram

YouTube
Hashtag: #Avatar #AvatarPotVode

Naročnik oglasnega sporočila je BLITZ FILM & VIDEO DISTRIBUTION D.O.O. 

Ne spreglejte