Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 10. 2023,
13.51

Osveženo pred

2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Pametni dom pranje sušilni stroj pralni stroj Samsung Bespoke sesalnik čiščenje PR članek

Sreda, 25. 10. 2023, 13.51

2 meseca

Vrhunski dizajn in povezljivost, ki vaš dom poneseta na novo raven

Oglasno sporočilo

Danes si želimo v svojem domu več kot le udobje, želimo si izjemno izkušnjo, ki združuje vrhunski dizajn in najsodobnejšo tehnologijo. To sta dva ključna elementa, ki lahko vaš dom popeljeta na popolnoma novo raven. S sodobno tehnologijo in inovativnim oblikovanjem lahko notranjo opremo in gospodinjske naprave združimo v harmonično celoto, ki ne le očara z estetiko, temveč tudi izboljša funkcionalnost in udobje v vsakem kotičku vašega doma.

Naslovna_Samsung_Bespoke | Foto: Samsung Foto: Samsung

To je tisto, kar ponuja Samsungova linija gospodinjskih aparatov Bespoke, ki združujejo estetsko dovršenost in izjemno povezljivost za preoblikovanje vašega doma v futuristični prostor. Naša pot v prihodnost se začenja z Bespoke Jet AI, najmočnejšim brezžičnim pokončnim sesalnikom, ki ga je kadarkoli ustvaril Samsung.

Pametno čiščenje za vaš dom

Sesanje in pametno čiščenje sta nepogrešljivi opravili v sodobnem gospodinjstvu, ki omogočata preprosto in učinkovito vzdrževanje čistega ter zdravega okolja.

Sesalnik Bespoke Jet AI je daleč od običajnega sesalnika. Gre za najmočnejši Samsungov brezžični pokončni sesalnik z impresivno sesalno močjo do 280 vatov. Sesalnik brez težav obvladuje tudi najtrdovratnejšo umazanijo na različnih vrstah tal, od preprog do parketa in ploščic.

Bespoke Jet AI Lifestyle Feature Image 10020 | Foto: Samsung Foto: Samsung

Toda to ni vse, kar ponuja Bespoke Jet AI. Opremljen je z umetno inteligenco (AI), ki mu omogoča samodejno prilagajanje moči sesanja in hitrosti vrtenja krtače glede na vrsto tal, ki jih čisti. Zahvaljujoč tehnologiji Optimum Tech AI se vam ni več treba ukvarjati z ročnim prilagajanjem nastavitev ali zapravljanjem energije baterije na površinah, ki zahtevajo manj sesanja. Poleg tega ima Bespoke Jet AI dolgo življenjsko dobo baterije in z enim polnjenjem omogoča do sto minut neprekinjenega čiščenja. Z različnimi dodatki, kot sta aktivna dvojna krtača in tanka LED-krtača+, bo vaš sesalnik kos tudi težje dostopnim mestom.

Učinkovito pranje perila

Učinkovito pranje perila je ključnega pomena za ohranjanje svežine in čistoče oblačil ter podaljšanje njihove življenjske dobe. Za dosego optimalnih rezultatov je pomembno upoštevati več dejavnikov. Ločevanje perila glede na barve, materiale in stopnjo umazanije je osnovna praksa, ki preprečuje, da bi se oblačila obarvala ali obrabila. Uporaba pravilne količine detergenta, pravilna temperatura in izbira ustreznega programa pralnega stroja so ključni dejavniki za učinkovito odstranjevanje madežev in bakterij. Prav tako je pomembno, da ne preobremenjujemo pralnega stroja, saj se oblačila potem ne bodo dovolj premikala in oprala. S temi preprostimi nasveti lahko dosežemo učinkovito pranje perila, ki bo naša oblačila ohranilo čista, sveža in trpežna. Navsezadnje je ključnega pomena tudi kakovosten pralni stroj, ki bo prevzel nalogo razmišljanja namesto vas in samostojno prepoznaval vrste oblačil.

Pralni stroji so danes opremljeni z napredno tehnologijo, ki uporablja umetno inteligenco za spremljanje vaših navad in optimizacijo postopka pranja. Ena takšnih funkcij pri pralnem stroju 11 kg s sprednjim polnjenjem in tehnologijama Ecobubble™ in SpaceMax™ WW5300B je funkcija AI Ecobubble™.

04_WW9800T_Upcycling_KV_H | Foto: Samsung Foto: Samsung

Pri tej funkciji se z mešanjem detergenta, vode in zraka ustvarijo drobni mehurčki. Ko se mehurčki sprostijo v boben pralnega stroja, prodrejo globoko v tkanino ter hitro dosežejo umazanijo in madeže, tudi pri nizkih temperaturah. Ta proces omogoča temeljito čiščenje perila in prihranek energije, saj se umazanija učinkovito odstrani tudi brez uporabe visokih temperatur. Sistem Ecobubble je zasnovan tako, da zagotavlja visoko učinkovitost pri pranju, obenem pa ohranja kakovost in nego tkanin. Pralni stroji zaznajo tudi vrsto tkanine in ustrezno prilagodijo količino mehurčkov, čas pranja, temperaturo in hitrost vrtenja.

Za najboljše rezultate pranja z manj čistilnega sredstva in truda predal za samodejno dodajanje razporedi pravo količino pralnega sredstva in mehčalca za vsako pranje. Ker prostor ni samoumevna stvar, lahko s tehnologijo SpaceMax™ preoblikujete svoj dom in perete večje količine perila, saj omogoča neverjetno prostornino enajst kilogramov v standardni 600-milimetrski širini.

Učinkovito sušenje

Tudi sušilni stroj 9 kg DV7400B z energetsko učinkovitostjo A+++ in AI Dry je opremljen z napredno tehnologijo, ki za optimizacijo postopka sušenja uporablja umetno inteligenco. Tehnologija toplotne črpalke zagotavlja, da so oblačila posušena energetsko učinkovito, cenovno ugodno in nežno. Ta tehnologija za segrevanje zraka namesto elektrike uporablja hladilno sredstvo in reciklira topel zrak, da porabi manj energije, s čimer si zasluži oceno energijske učinkovitosti A+++.

 

Vedno enostavno povezovanje

Poleg inovativnih gospodinjskih aparatov, ki jih ponuja Samsung, je ključno tudi enostavno in učinkovito upravljanje vseh teh naprav. To omogoča aplikacija SmartThings, ki deluje tudi v povezavi z revolucionarnim standardom povezljivosti Matter. Standard Matter podpira več kot 280 svetovnih podjetij, kar vam omogoča izbiro najprimernejših domačih naprav in preprosto upravljanje svojega pametnega doma. Čeprav so aplikacijo prvotno razvili za naprave Samsung, jo je mogoče naložiti tudi na druge naprave pametno upravljati vaš dom.

230627-apps-and-service-smartthings-section-01-pc.jpg | Foto: Samsung Foto: Samsung

S pomočjo aplikacije lahko preverite trenutno temperaturo v notranjosti hladilnika, spremljate status pralnega stroja in prejemate opozorila. Prav tako lahko upravljate funkcije naprav kar prek svojega pametnega telefona. Aplikacija SmartThings omogoča tudi funkcionalnosti obveščanja, tako da boste vedno obveščeni, ko je čas za zamenjavo vodnega filtra ali ko se temperatura dvigne nad določeno raven. To vam omogoča pravočasno ukrepanje in zagotavlja, da bodo vaše naprave vedno delovale optimalno. S pametnim povezovanjem dosežete maksimalno učinkovitost in udobje v svojem pametnem domu.

Povezan dom omogoča lažje in udobnejše življenje, varuje okolje ter prihrani dragocen čas. Z vrhunskimi napravami iz Samsungove linije Bespoke in aplikacijo SmartThings je nadzor nad domom preprost. Ne glede na to, ali gre za čiščenje s sesalnikom, učinkovito pranje perila s pralnim strojem, energetsko učinkovito sušenje s sušilnim strojem ali ohranjanje svežine živil s hladilnikom Bespoke, lahko vse naprave enostavno nadzorujete in optimizirate z uporabo aplikacije SmartThings. S pametno povezanim domom lahko dosežete najboljše izkušnje in udobje, obenem pa prispevate k varčevanju z energijo in ohranjanju okolja. Odkrijte možnosti pametnega doma z linijo naprav Bespoke in aplikacijo SmartThings!

SLO-BHC-&-SSP-Kitchen-Faza2-KV-H-Open-File | Foto: Samsung Foto: Samsung

Kakovost, ki se izplača, prihranek, ki si ga zapomnite!​

Zdaj je pravi trenutek, da izkoristite to izjemno priložnost in obogatite svoj dom z vrhunskimi aparati Samsung, hkrati pa si zagotovite dolgoročno brezskrbnost. Ponudba, ki ste je dolgo čakali, omogoča, da svoj dom opremite z najnovejšimi inovacijami po izjemnih cenah.

Ponudba je na voljo do 28. oktobra 2023 oziroma do porabe zalog. S petletno garancijo, ki vključuje standardni dve leti tovarniške garancije ter dodatna tri leta Samsungove garancije, boste lahko uživali v svojih novih napravah brezskrbno in dolgoročno. Ne zamudite te priložnosti!

Naročnik oglasnega sporočila je SAMSUNG. 

Ne spreglejte