Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 6. 2014,
15.21

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 4. 6. 2014, 15.21

8 let, 5 mesecev

Luksuz nad Hollywoodom (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Pogled na središče Los Angelesa iz bazena infinity, džakuzija ali kar postelje. Skrbno izbrano pohištvo, svetle sobe in veliko prostora. Kaj bi bilo lahko še lepše?

Hišo, ki se v treh nadstropjih razteza nad središčem Los Angelesa, luksuzno seveda, so zasnovali v kalifornijskem arhitekturnem studiu McClean Design. Domovanje, ki so ga poimenovali po ulici, kjer stoji – Oriole Way –, omogoča veliko zasebnosti, zasnovano pa je tudi za prijetna druženja v večjem ali manjšem krogu. V domačem kinu je mogoč tudi skupinski ogled filma.

V pritličju hiše so spalnice, domači kino, telovadnica in vinska klet. V srednjem delu najdete dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo. Na vrhu so še dodatna spalnica, še ena dnevna soba in strešna terasa. Na njej je bazen infinity. Vode in svetlobe pa ne manjka niti na spodnjem vrtu luksuznega domovanja.

Tema, ki se pojavlja v notranji opremi, so kontrasti. Belo in črno, marmor, granit in krom. Prosojno in svetleče. Stenske tapete so narejene po naročilu, svoj prostor pa so našle tudi umetnine.

Ne spreglejte