Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jaka Lopatič

Ponedeljek,
25. 11. 2013,
14.57

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Jaka Hvala Goran Janus

Ponedeljek, 25. 11. 2013, 14.57

7 let, 12 mesecev

Kranjec "prestrašil" Janusa: V četrtek grem na operacijo (video)

Jaka Lopatič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Da je vez med slovenskimi skakalci trdna, se lahko prepričamo praktično na vsakem koraku. Šale so bile tudi del novinarske konference v čast ekipne zmage. Kranjec si je privoščil trenerja Janusa.

Velika ekipna zmaga in tretje mesto Jurija Tepeša na nedeljski posamični je bila smetana na torti celotnega konca tedna v Klingenthalu.

Kot je to že v navadi, na Smučarski zvezi Slovenije priredijo novinarsko konferenco v čast zmagovalcu. Tokrat je torta pripadla četverici Robert Kranjec-Peter Prevc-Jurij Tepeš-Jaka Hvala. Prevca zaradi zasebnih razlogov ni bilo na Podutiški, so pa zato ugriznili v kos torte preostali skakalci. Predstavnik za stike z javnostjo na naši krovni smučarski organizaciji Tomi Trbovc je že pred začetkom sezone zaželel fantom, da se čim večkrat med sezono po tekmah za svetovni pokal snidejo in ti so ga uslišali že na prvi postojanki. "Tomi, ti si komaj čakal na ta trenutek?" se je trener Goran Janus v šali obrnil proti njemu in nadaljeval: "Ne vem, kako bo šlo to naprej."

Pošalil pa se je tudi Robert Kranjec, ki ima zadnje dni težave z vnetim ušesom. In to na račun prvega moža stroke. "Bil sem na pregledu. Slikali so me in v četrtek me čaka operacija," se je Kranjec v smehu spogledal z Janusom, ki je dobil nekoliko rdeče barve na obrazu. "Imam tur ali mozolj. Dobil sem antibiotike in kremo. Če primerjam stanje danes zjutraj in zdaj, je povsem drugače. Zjutraj sem mislil, da mi bo glava iz okov padla," je še opisal težave Kranjec, ki bo nared za Kuusamo.

Slovenske skakalce v naslednjih dveh dneh čakata še lažja treninga, nato pa sledi pot v finski Kuusamo, kjer bodo v četrtek kvalifikacije, v petek in soboto pa sledi nadaljevanje zbiranja točk za svetovni pokal. Janus bo na sever popeljal isto sedmerico, ki je nastopala že v Klingenthalu – Kranjec, Prevc, Tepeš, Hvala, Damjan, Pungertar in Naglič.

Ne spreglejte