Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 1. 2018,
10.43

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

Natisni članek

navijači #zanaše #zanase olimpijske igre Pjongčang 2018

Ponedeljek, 29. 1. 2018, 10.43

6 let, 7 mesecev

Kot kaže, bodo slovenski navijači za olimpijce navijali doma

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,08
Pjongčang | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Olimpijska vročica pred zimskimi olimpijskimi igrami v Pjongčangu se viša, saj nas od začetka iger loči le še enajst dni. Slovenski športniki, ki bodo v Južni Koreji predstavljali Slovenijo, bodo lahko računali na podporo iz Slovenije.

Poklicali smo na eno izmed slovenskih turističnih agencij. Zaupali so nam, da ni prav veliko povpraševanja za potovanje v Pjongčang, za olimpijske igre v Sočiju ga je bilo več. Menijo, da je eden izmed razlogov to, da na hokejskem turnirju ne bodo igrali zvezdniki iz lige NHL, med njimi ne bo niti našega najboljšega hokejista Anžeta Kopitarja.

Vodja slovenskih navijačev bo nekdanji hokejist Tomaž Razingar, ki je leta 2014 v Sočiju nosil slovensko zastavo. | Foto: Getty Images Vodja slovenskih navijačev bo nekdanji hokejist Tomaž Razingar, ki je leta 2014 v Sočiju nosil slovensko zastavo. Foto: Getty Images

Na slovenskem navijaškem letalu, kjer bo tudi nekdanji slovenski hokejist Tomaž Razingar, bo okrog sto slovenskih navijačev, med njimi pa tudi nekaj gospodarstvenikov. Pričakujejo, da bo na olimpijskem prizorišču vsega skupaj okrog 200 slovenskih navijačev, ki bodo navijali #zanaše športnike.

Torej bodo morali naši športniki računati predvsem na podporo iz domačih naslanjačev.

Navijajte za naše športnike in osvojite Samsung Galaxy S8

Pridružite se slovenskim športnikom in pokažite, da tudi vaše srce bije za Slovenijo. Sodelujte v nagradni igri #zanaše.

Sodelujete tako, da na svojih družbenih omrežjih delite navijaški posnetek slovenskih športnikov ali posnamete svoj posnetek z navijaškimi gibi in ga delite.

Ne pozabite pripisati #zanaše in označiti Telekoma Slovenije. Morda boste prav tisti srečnež, ki bo prejel mobilni telefon Samsung Galaxy S8!

www.zanase.si

Ne spreglejte