Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Sreda,
8. 4. 2020,
18.25

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,84

Natisni članek

Roger Federer

Sreda, 8. 4. 2020, 18.25

4 leta

Federer in velik odziv

Velik odziv: Federer še čaka na Luko Dončića #video

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,84
Roger Federer | Foto Reuters

Foto: Reuters

Šport na splošno v tem času doživlja težke čase, zato so izzivi na družabnih omrežjih še kako dobrodošli. Za enega izmed njih je poskrbel Roger Federer, ki je pričakovano dobil velik izziv. Eden najboljših teniških igralcev pa še čaka na teniške vrline Luke Dončića, slovenskega košarkarskega bisera.

Luka Dončić
Sportal Velika čast za Luko Dončića: pozval ga je eden in edini Roger Federer

V zadnjem času na družabnih omrežjih vidimo nešteto športnih izzivov, še posebej popularni so izzivi največjih športnikov. V torek je Roger Federer v beli opravi in s klobukom žogico udarjal ob steno, kar je za nekatere vse prej kot lahka naloga.

Kdaj se bo odzval Luka Dončić? | Foto: Getty Images Kdaj se bo odzval Luka Dončić? Foto: Getty Images

Luka Dončić se še ni odzval

Slovenska in svetovna športna javnost še čaka, da se odzove tudi Luka Dončić, košarkar Dallas Mavericks in eden največjih zvezdnikov v košarkarski ligi NBA. Roger Federer, 20-kratni zmagovalec turnirjev za grand slam, je v svoji objavi označil tudi Dončića, kar samo priča, kako popularen je 21-letni slovenski košarkar. Ljubljančan je sicer objavo Federerja "retweetnil", a svoje spretnosti s teniškim loparjem še ni pokazal.

Roger Federer navdušen nad svojimi oboževalci. | Foto: Gulliver/Getty Images Roger Federer navdušen nad svojimi oboževalci. Foto: Gulliver/Getty Images

Pri enih mu je všeč kapa, pri drugih slog, opazuje pa tudi ozadje posnetkov

Baselčan se je odzval na kar nekaj posnetih videov svojih oboževalcev. Pri enih mu je všeč izbira njihove kape, pri drugih njihov slog, nekaterim pa da tudi kakšen koristen nasvet. Osemintridesetletni teniški igralec pa zna opazovati tudi ozadje posnetkov. Pri enem izmed njih je opazil, da ima nekdo v ozadju zlomljen lopar. Samo vprašamo se lahko, ali ga je teniški navdušenec spravil v "trske" ob tem izzivu.

Podaril milijon za boj proti pandemiji koronavirusa

Švicarski teniški as Roger Federer se je že pred časom pridružil slavnim športnikom, ki zadnje dni del svojih zaslužkov namenjajo boju proti pandemiji koronavirusa v svetu. Z ženo Mirko sta najbolj prizadetim družinam v Švici podarila milijon švicarskih frankov oziroma slab milijon evrov.

Ne spreglejte