Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 3. 2024,
11.00

Osveženo pred

1 mesec, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,79

Natisni članek

Arina Sabalenka

Sreda, 20. 3. 2024, 11.00

1 mesec, 1 teden

Španka o tragediji

Tudi ona je v šoku #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,79
Paula Badosa | "Včeraj sem veliko govorila z njo, ravno tako danes zjutraj. Zato vem, kaj preživlja ta trenutek." | Foto Guliverimage

"Včeraj sem veliko govorila z njo, ravno tako danes zjutraj. Zato vem, kaj preživlja ta trenutek."

Foto: Guliverimage

Paula Badosa, španska teniška igralka, je razkrila, da Arina Sabalenka trenutno preživlja zelo težke čase, potem ko je v ponedeljek nenadoma umrl njen partner Konstantin Kolcov. Badosa je svoji dobri prijateljici obljubila, da v javnosti o tem ne bo govorila.

Včeraj je teniški svet šokirala novica, da je umrl 42-letni Konstantin Kolcov, partner Arine Sabalenke. Nekdanji vrhunski hokejist naj bi po poročanju ameriških medijev naredil samomor. Arina in Konstantin sta bila par od leta 2021, on pa jo je pogosto spremljal tudi na turnirjih. Druga teniška igralka sveta je tudi na družbenih omrežjih pogosto objavljala skupne fotografije.

V torek je na presenečenje mnogih že trenirala

Kljub tragični novici se je 25-letna Belorusinja odločila, da bo vseeno igrala na turnirju v Miamiju. V torek so jo na enem izmed igrišč že videli trenirati. Usoda je želela, da bo v drugem krogu njena nasprotnica Paula Badosa, njena dobra prijateljica.

Arina Sabalenka ni dala nobene izjave za javnost in tudi med turnirjem ne bo na voljo tamkajšnjim medijem. So pa vprašali Badoso, kaj meni o trenutni situaciji. Španka, ki je v prvem krogu premagala Simono Halep, je priznala, da bo šlo za zelo neprijeten dvoboj. Več ni izdala, saj je prijateljici obljubila, da o smrti njenega partnerja ne bo govorila v javnosti.

Arina Sabalenka | Foto: Guliverimage Arina Sabalenka Foto: Guliverimage

"Veliko sem govorila z njo in poznam celotno situacijo"

"Ne želim govoriti o tem. Kot sem že rekla, je ena mojih najboljših prijateljic. Včeraj sem veliko govorila z njo, ravno tako danes zjutraj. Zato vem, kaj preživlja ta trenutek. Poznam celotno situacijo in kaj se dogaja. Tudi mene je šokiralo, saj gre za mojo najboljšo prijateljico in ne želim ji, da trpi. Položaj je zelo težek. Ravno tako bo zelo težko igrati proti njej," je povedala Badosa, nekdaj druga igralka sveta, ki je prepričana, da bo njena prijateljica našla moč, da bo prebrodila težke trenutke.

Arina Sabalenka in Paula Badosa bosta igrali v petek. Do zdaj sta igrali štiri medsebojne dvoboje, medsebojni izid v zmagah pa je izenačen (2:2).

Preberite še:

Arina Sabalenka
Sportal Kljub nenadni ponedeljkovi smrti partnerja naj bi vseeno igrala #video
Arina Sabalenka
Sportal Velika tragedija za drugo igralko sveta
Ne spreglejte