Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 3. 2024,
8.40

Osveženo pred

3 mesece, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2,49

Natisni članek

Arina Sabalenka

Torek, 19. 3. 2024, 8.40

3 mesece, 4 tedne

Po očetu je izgubila še partnerja

Velika tragedija za drugo igralko sveta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2,49
Arina Sabalenka | Velika tragedija za Arino Sabalenko. | Foto Guliverimage

Velika tragedija za Arino Sabalenko.

Foto: Guliverimage

Športni svet je pretresla novica, potem ko je nenadoma umrl Konstantin Kolcov, partner beloruske teniške igralke Arine Sabalenke, trenutno druge teniške igralke sveta. Kolcov je bil star 42 let.

Konstantin Kolcov je bil nekdanji vrhunski hokejski igralec. Za belorusko reprezentanco je igral na zimskih olimpijskih igrah leta 2002 in 2010 ter tudi v najmočnejši hokejski ligi NHL. Tri sezone je igral pri Pittsburgh Penguins, po karieri pa je opravljal delo trenerja.

"Z globoko žalostjo vas obveščamo, da je umrl trener Salavata Yulaeva, Konstantin Kolcov," so sporočili iz kluba Salavat Yulaev. "Bil je močna in pozitivna oseba. Igralci, kolegi in navijači so ga imeli radi in ga spoštovali. Konstantin se bo za vedno vpisal v zgodovino našega kluba."

Pred petimi leti je nenadoma izgubila očeta

Nesrečna Arina Sabalenka je že pet let pred tem doživela veliko tragedijo, ko ji je pri 43 letih nenadoma umrl oče. Prav tako nekdanji hokejist.

Po poročanju revije People sta bila Sabalenka in Kolcov par od leta 2021, druga igralka sveta pa je na svojem profilu na Instagramu objavljala skupne fotografije, na katerih sta si bila zelo naklonjena.

Arina Sabalenka, letošnja zmagovalka OP Avstralije, je nazadnje igrala na turnirju v Indian Wellsu, ko je izpadla v osmini finala. V petek pa bi morala igrati svoj prvi dvoboj na turnirju v Miamiju.

Preberite še:

Arina Sabalenka
Sportal V kalifornijski puščavi slovo Sabalenke
Ne spreglejte