Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
31. 8. 2018,
8.48

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,86

1

Natisni članek

Andy Murray Fernando Verdasco OP ZDA teniški globus

Petek, 31. 8. 2018, 8.48

5 let, 7 mesecev

OP ZDA

Se je Andyju Murrayju bledlo ali laže?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,86

1

Andy Murray

V dvoboju drugega kroga med Andyjem Murrayjem in Fernandom Verdascom je med desetminutnim odmorom očitno zavrelo. Španec naj bi se med odmorom v slačilnici pogovarjal s trenerjem. To je Škota tako razjezilo, da se je pritožil sodnikom. Španec trdi, da se ni pogovarjal z nikomer iz svoje ekipe. Kdo zdaj laže?

V sredo je bilo na igriščih Flushing Meadows znova vroče. To sta občutila tudi Fernando Verdasco in Andy Murray. Dvoboj je na koncu po štirih nizih dobil Verdasco, tako da je Murray že pripravil svoje kovčke.

Videl ga je, ko se je pogovarjal s trenerjem

Oba igralca sta med tretjim in četrtim nizom izkoristila desetminutni odmor. Odšla sta v slačilnico, kjer sta bila v ledeni kopeli. Tam naj bi se po besedah Andyja zgodila kršitev pravil.

Ko je Škot zapuščal slačilnico, je videl, kako se Verdasco pogovarja s svojim trenerjem, kar ga je razjezilo. "Verjetno ne poznajo pravil. Ko sem šel iz slačilnice, se je pogovarjal s trenerjem in z enim od španskih igralcev. Vemo, da je pogovor s trenerjem prepovedan. Ne krivim Fernanda in njegove ekipe, zagotovo niso hoteli kršiti pravila," je uvodoma povedal trikratni zmagovalec turnirja za grand slam.

Fernando Verdasco | Foto: Guliverimage/Getty Images Foto: Guliverimage/Getty Images

Verdasco: Dobro poznam pravilo

Španski veteran je vse to pozneje zanikal in trdil, da Andy nima prav. "Bil sem v ledeni kopeli, kjer sem se pogovarjal z Marcosom Baghdatisom in njegovim trenerjem. Nočem reči, da Andy laže, ampak s svojim trenerjem ali s komerkoli iz svoje ekipe nisem spregovoril niti besede. Dobro poznam pravilo in nočem biti med tistimi, ki ga kršijo," se je po dvoboju branil Verdasco.

Očitno imam privide

Teniški igralec iz Dublina seveda temu ni verjel, kar je dal jasno vedeti z zapisom na družbenem omrežju. "Kot kaže, bom moral na pregled, saj imam očitno privide."

Ne spreglejte