Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Sobota,
20. 12. 2014,
18.33

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Rafael Nadal Richard Gasquet

Sobota, 20. 12. 2014, 18.33

8 let

Ko trenira z Rafaelom Nadalom, pokajo strune

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Rafael Nadal in Richard Gasquet se že nekaj časa pripravljata na novo sezono. Francoski igralec je za francoski časopis razkril nekaj zanimivosti s skupnega treninga.

Najboljši teniški igralci se že vneto pripravljajo na novo sezono, ki je skorajda pred vrati. Med njimi sta tudi Rafael Nadal in Richard Gasquet, ki je spregovoril ekskluzivno za francoski časopis L'Equipe. Akterja se skupaj pripravljata na Majorki, kjer živi Rafa.

"Rafa ima ogromno energije. Nikoli se ne ustavi, vedno želi trenirati še več. Želi si trenirati več kot dve uri, raje trenira dve uri in pol. Ko to vidiš, ti je vse jasno. Na vsakem treningu igra stoodstotno, kar je zanj nekaj popolnoma normalnega. V ponedeljek ob sedmih zvečer je še vedno treniral. Ko igraš z njim, vsako žogico udariš na vso moč in odigraš veliko točk. Če imaš za seboj Sergia Bruguero, pred seboj pa Rafaela Nadala, veš, da gre za nekaj resnega," je povedal Francoz, ki je že od mladih nog veljal za velikega talenta, a mu tega do zdaj še ni uspelo dokazati.

Na treningu se veliko pogovarjajo o nogometu

V francoski reviji so razkrili še nekaj preostalih zanimivosti s treninga. Richard je povedal, da na treningu veliko govorijo o evropskem nogometu, beseda pa teče predvsem o največjih španskih rivalih, Realu iz Madrida in Barceloni. Sprva je Gasquet na treninge prinašal le dva loparja, zaradi močnih udarcev 28-letnega Španca pa so strune popokale na obeh. Odigrala sta tudi pet prijateljskih dvobojev, od katerih je dva dobil Nadal, trikrat pa je bil boljši Gasquet.

Francoskega obiska je bil vesel tudi Toni Nadal. "Vesel sem, da se nam je Gasquet pridružil v pripravljalnem obdobju. To je dobro za oba, tako za Richarda kot Rafaela," je povedal dolgoletni trener tretjega igralca sveta, ki bo prvič zaigral na turnirju v Dohi.

Ne spreglejte