SiolNET. Sportal Sportal +
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Rok Flander: Imam nagnjenja k vraževernosti, ampak …

4

termometer

 | Foto:
V Sportalovi "Desetmetrovki" smo tokrat pod drobnogled vzeli deskarja na snegu, Roka Flanderja. Dvaintridesetletni v Kranju rojeni športnik nam je razkril kar nekaj zanimivosti …

Ste imeli kdaj športnega vzornika? V bistvu je dober vzor ena ključnih stvari za mladega športnika na njegovi poti proti vrhu. Tako je bilo na moji poti v vsakem obdobju kar nekaj le teh. Izpostavil pa bi prvega pravega deskarskega vzornika, in sicer, ko sem bil otrok, je bil to Tomaž Jenko Jene.

V katerem športu se spremenite v najbolj zagretega navijača? Nisem navijač nobenega kluba ali podobno. Navdihujejo me športniki katerekoli panoge, pri katerih začutim pridih genialnosti.

Kateri dogodek vas je v karieri najbolj osrečil? V bistvu me vedno znova osrečuje vsak trenutek, ko sem v pristnem stiku z naravo.

Kaj bi počeli, če se ne bi ukvarjali s svojim športom? Če se ne bi ukvarjal z deskanjem na snegu in na vodi, bi se verjetno znašel v enem od športov, ki so povezani s kolesi ali motorji.

Vaša najljubša žival je ... Pes.

Kino ali gledališče? Gledališče imam rad, ampak vse premalokrat utegnem na predstave. Eden zadnjih filmov, ki me je navdušil, je bil naprimer Lost Highway režiserja Davida Lyncha.

Ali ste vraževerni? Če sem pošten, imam nagnjenja k vraževernosti, ampak mi zdrav razum govori, da ni razloga za to.

Po koncu športne kariere bom … Bomo videli, kaj bo prineslo življenje.

Najbolj simpatična oseba na slovenski sceni? Slovensko sceno zelo slabo poznam.

Uporabljate Facebook in Twitter? Ne uporabljam.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin