Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 10. 2009,
9.29

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sreda, 7. 10. 2009, 9.29

8 let

Pungartnik na ogledu prizorišč za EP

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Direktor slovenskih moških reprezentanc Roman Pungartnik in sekretar RZS Leopold Kalin se v Avstriji udeležujeta srečanja vodij reprezentanc, ki bodo nastopile na evropskem prvenstvu leta 2010.

Po sredinem uvodnem srečanju predstavnikov nacionalnih zvez, katerih reprezentance bodo od 19. do 31. januarja 2009 nastopile na evropskem prvenstvu pri naših severnih sosedih, bodo gostitelji Eura 2010 predstavili organizacijske, tehnične in druge informacije, povezane s tekmovanjem najboljših 16 reprezentanc Evrope. V petek bodo delegacije posameznih nacionalnih zvez odpotovale na vseh pet prizorišč največjega rokometnega dogodka v prihajajočem letu: Gradec (skupina A), Linz (skupina B), Innsbruck (skupina C, skupina v glavnem delu), Wiener Neustadt (skupina D) in Dunaj (skupina v glavnem delu, sklepni del - tekma za peto mesto, polfinalni tekmi, tekmi za zlato in bronasto kolajno).

Pungartnik in Kalin bosta z Dunaja seveda odpotovala v Innsbruck, kjer bo Slovenija nastopila v predtekmovalni skupini C, v kateri bodo njeni nasprotniki Švedska (torek, 19. januarja 2010, ob 20.30), Nemčija (sreda, 20. januarja 2010, ob 18.30) in Poljska (četrtek, 22. januarja 2010, ob 20.15). V Innsbrucku si bosta direktor Pungartnik in sekretar Kalin ogledala dvorano Arena Intersport, ki sprejme 6.000 gledalcev, pogoje za treninge in tekme v njej ter predvideno hotelsko namestitev igralcev in članov strokovnega vodstva reprezentance Slovenije.

Rokometna zveza Slovenije je že zagotovila ustrezen delež vstopnic za ogled tekem slovenske izbrane vrste v predtekmovanju v Innsbrucku, Pungartnik in Kalin pa se bosta dogovarjala tudi za možnost nakupa vstopnic za glavni del Eura 2010: če bo Slovenija uspešna v skupini C (za napredovanje mora osvojiti eno izmed prvih treh mest), bo drugi del EP še naprej igrala v Innsbrucku, kjer se bo križala s skupino D, v kateri so Francija, Madžarska, Španija in Češka.

Ne spreglejte