Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 3. 2010,
13.04

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 1. 3. 2010, 13.04

8 let

''Krimovk'' ni bilo na reprezentančni zbor

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Slovenska ženska reprezentanca, ki jo 1. in 4. aprila, čaka nadaljevanje kvalifikacij za Euro 2010, je v nedeljo trenirala v prestolnici. A na zbor niso prišle igralke Krima Mercatorja.

Selektor Slovenije Ivica Rimanić je po sila uspešnem in trdem treningu v Podčetrtku pred tednom dni, za zadnjo februarsko nedeljo in prvi marčni ponedeljek, znova sklical zbor reprezentance. "Pred nadaljevanjem kvalifikacij 1. aprila ne bomo imeli praktično nič časa, saj je še 28. marca na sporedu pokal Slovenije. Z ekipo se bomo zato zbrali zelo pozno, takoj pa nas čaka tekma v Italiji. Zaradi tega smo pripravili načrt treningov v februarju in marcu," je dejal selektor in dodal: "V Podčetrtku so dekleta opravila izjemne treninge. Sem zadovoljen, tako kot z včerajšnjim v Ljubljani, čeprav nas je bilo bolj malo." Na trening je prišlo namreč le 13 od 20 vabljenih igralk. Le-tega se niso udeležile članice slovenskih prvakinj.

Krim Mercator je v petek (26. marca) na Rokometno zvezo Slovenije poslal dopis, da njegovih igralk ne bo na reprezentančno akcijo, saj njihova dekleta potrebujejo čas za regeneracijo. "Govoril sem z Marto Bon in mi je to povedala, sem pa sem povedal svoje mnenje. Seveda želim vse dobro za slovenske klube, a tudi za reprezentanco," je za Sportal še poudaril Rimanić.

Ekipa je tako trenirala v okrnjeni postavi, zaradi dveh napornih nedeljskih treningov in učinkovitega dela, pa je Rimanić reprezentantkam nato odpovedal današnji dopoldanski trening.

Slovenke naj bi se do kvalifikacijske tekme z Italijo, 1. aprila, dobile še nekajkrat na skupnem treningu. Časa je seveda na razpolago bolj malo, saj imajo dekleta klubske obveznosti (v soboto se začenja končnica, Krim Mercator pa igra še ligo prvakinj).

Ne spreglejte