Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 10. 2021,
12.18

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,64

Natisni članek

Metz Krim Mercator Krim Mercator

Ponedeljek, 18. 10. 2021, 12.18

2 leti, 6 mesecev

Kljub dramatičnim prizorom bo s Francozinjo vse v redu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,64
Oceane Sercien Ugolin | Igralka Krima Oceane Sercien Ugolin se je včeraj zgrudila po tekmi z Metzem.  | Foto Matic Klanšek Velej/Sportida

Igralka Krima Oceane Sercien Ugolin se je včeraj zgrudila po tekmi z Metzem.

Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida

Na nedeljski rokometni tekmi lige prvakinj med ekipama Krim Mercator in Metz je prišlo do neljubega dogodka, ki je sprožil preplah. Članica ljubljanske ekipe Oceane Sercien Ugolin se je namreč po zaključku tekme, kjer so gostje zmagale z 29:28, zgrudila na parket. Po hitrem zdravniškem posredovanju so jo prepeljali na nadaljnje preiskave v ljubljanski UKC, a k sreči ne gre za nič hujšega. Iz kluba slovenskih prvakinj so danes sporočili, da je Francozinja že v domači oskrbi ter da se počuti dobro in se bo kmalu pridružila ekipi.

Krim - Metz, rokomet
Sportal Krimovke po drami za las prekratke proti Metzu

Do neljubega dogodka je prišlo na nedeljski tekmi 4. kroga Delo EHF Lige prvakinj, ki sta jo včeraj v Stožicah odigrala Krim Mercator in Metz. Gostje so po napeti končnici slavile z 29:28.

24-letna Oceane Sercien Ugolin, Krimova šestica in francoska reprezentantka, je po pozdravu obeh ekip ob koncu tekme obležala na igrišču. Nemudoma jo je oskrbela zdravniška ekipa, igralke pa so jo medtem obkrožile z namenom, da zaščitijo njeno zasebnost.

Krimovke so po dramatični končnici izgubile za gol. Tekma 4. kroga lige prvakinj se je končala z 29:28 v korist Metza. | Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida Krimovke so po dramatični končnici izgubile za gol. Tekma 4. kroga lige prvakinj se je končala z 29:28 v korist Metza. Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida

Igralko se nemudoma odpeljali v UKC na nadaljnje preiskave, a kot kaže ne gre za nič hujšega. Kot so danes sporočili iz ekipe, je Francozinja že v domači oskrbi ter počuti se dobro in se bo kmalu pridružila ekipi.

Ne spreglejte