Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
15. 10. 2019,
11.54

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,12

Natisni članek

RK Gorenje Velenje EHF Metalurg Skopje Maribor Branik

Torek, 15. 10. 2019, 11.54

4 leta, 6 mesecev

Gorenje Velenje z Metalurgom za skupinski del pokala EHF

Gorenje Velenje po evropske sanje v Skopje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,12
Gorenje Velenje | Velenjčani se bodo v 3. krogu pomerili s predstavnikom Severne Makedonije. | Foto Jurij Vodušek/Sportida

Velenjčani se bodo v 3. krogu pomerili s predstavnikom Severne Makedonije.

Foto: Jurij Vodušek/Sportida

Rokometaši velenjskega Gorenja so na današnjem žrebu na sedežu Evropske rokometne zveze na Dunaju dobili tekmece v tretjem krogu pokala EHF. Slovenski pokalni prvak se bo za nastop v skupinskem delu drugega najmočnejšega evropskega klubskega tekmovanja pomeril z Metalurgom iz Skopja. Maribor Branil se bo v 3. krogu pokala challenge udaril s portugalsko Madeiro.

Prva tekma bo 16. ali 17. novembra v Sloveniji, povratna pa teden dni pozneje v Severni Makedoniji. Skupinski del - v njem bo nastopalo 16 ekip - se bo začel 8. februarja prihodnje leto.

Celje Pivovarna Laško
Sportal Velenjski vratar: Sramotno, da smo v nedeljo lahko odigrali korektno, zdaj pa ...

Velenjska zasedba, ki je v drugem krogu pokala EHF zanesljivo premagala srbsko Metaloplastiko iz Šabca, je današnji žreb pričakala v drugem jakostnem bobnu. V njem so bili še avstrijski Alpla Hard, belgijski Achilles Bocholt, beloruski SKA Minsk, češki Plzen, španski Ademar Leon, francoski PAUC, grški Olympiacos, madžarski Csurgoi, norveški Arendal, poljska Azoty-Pulawy in Gornik Zabrze, portugalska Benfica, švicarski Pfadi Winterthur, švedski Malmö in ukrajinsko Zaporožje.

Njeni mogoči tekmeci iz prvega bobna pa so bili poleg Metalurga še danska Bjerringbro-Silkeborg in Holstebro, španska Logrono La Rioja in Liberbank Cuenca, francoski Chambery, Nantes in Nimes, nemški Füchse Berlin, Melsungen, Rhein-Neckar Löwen in Magdeburg, madžarska Balatonfüredi in Grundfos Tatabanya, hrvaške Nexe Našice in poljska Gwardia Opole.

Mariborčani bodo najprej gostili Madeiro, nato pa odpotovali na Portugalsko. | Foto: Boštjan Selinšek/RK Maribor Branik Mariborčani bodo najprej gostili Madeiro, nato pa odpotovali na Portugalsko. Foto: Boštjan Selinšek/RK Maribor Branik

Mariborski Branik, ki je pred dnevi izločil H71 s Ferskih otokov, je na današnjem žrebu dobil tekmeca v tretjem krogu pokala challenge. To bo portugalska Madeira. Prva tekma bo 16. ali 17. novembra na Portugalskem, povratna pa 23. ali 24. novembra v Sloveniji.

Maribor Branik rokomet
Sportal Mariborski rokometaši preživeli Ferske otoke
Ne spreglejte