Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
1. 10. 2011,
22.02

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sobota, 1. 10. 2011, 22.02

8 let

D. Stanić: Ni mi bilo prijetno igrati

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Po tekmi 1. kroga lige prvakov je bilo na obrazih Cimosa videti razočaranje. Bombač se je pritoževal nad sojenjem, trener Radojkovič pa je pozaz pripisal zgrešenim 'zicerjem'. Stanića prevzela čustva.

Fredi Radojkovič, trener Cimosa: "Darko Stanić je bil zelo motiviran. Po njegovi zaslugi so zgrešili osem 100-odstotnih strelov in nabrala se je razlika. Nismo igrali slabo, a ko prideš pred vratarja, je potrebno zadeti. Res da je Stanić vrhunski vratar, a toliko 'zicerjev' si ne smeš dovoliti zgrešiti. V obrambi smo v prvem delu bili preveč mehki, v drugem polčasu pa smo se le sestavili in zaigrali bolj agresivno in hitreje. Ko smo se uspeli približati, smo znova začeli grešiti, za nameček še nekaj čudnih sodniških odločitev in vsega je bilo konec. Ne bi pa želel komentirati sojenja. Metalurg je zasluženo zmagal, za kar jim čestitam."

Dejan Bombač, igralec Cimosa: "V prvem polčasu smo zgrešili preveč 'zicerjev'. Na koncu so svoje storili še sodniki, ki so dali Metalurgu priložnost, da se 'odlepi'. Nerad komentiram sojenje, a vedno, ko smo imeli priložnost, da bi se približali, so sodniki delali napake. Žal mi je, da je do teh napak prišlo samo v našo škodo. Že na poti v Skopje smo se pogovarjali in sklepali kaj nas čaka, bilo pa je še hujše kot smo pričakovali. Svoje je dodal še Stanić, ki je vrhunski vratar. Nasprotnikom ne bi čestital za zmago, ampak mojim soigralcem za borbenost. Sicer jim želim vso srečo v nadaljevanju, a prišli bodo tudi v Koper in tam dobili svoje. Res je, da nismo igrali svoje najboljše tekme, a nekoliko bolj pošteno bi lahko bilo. Sodniki niso sodili na primerni ravni, niso delali dobro rokometu."

Lino Červar, trener Metalurga: "Čestitke Cimosu za pošteno igro. Zelo sem zadovoljen z zmago, saj smo igrali proti odličnemu nasprotniku, ki je v minuli sezono osvojil kar tri lovorike. Mislim, da smo v prvem polčasu pokazali sploh najboljšo igro v letošnji sezoni. Igrali smo zelo disciplinirano in zanesljivo tako v obrambi kot v napadu. Kapo dol moji celotni ekipi, od Stanića do zadnjega, ki je stopil v igro. Ob polčasu sem v garderobi dejal, da tekma ni končana, dokler ne slišimo zadnjega piska sirene. Drugi polčas smo začeli premalo disciplinirano in na preveč lahek način izgubljali žoge, kar je Cimos izkoristil in lahko je razvil svojo značilno igro. Ne glede na vse, smo zasluženo zmagali. Rad bi se zahvalil navijačem, ki so ustvarili čudovito vzdušje. Upam, da jih v nadaljevanju ne bomo izneverili in da se bodo vrnili v še večjem številu."

Darko Stanić, vratar Metalurga: "Čestital bi moji bivši ekipi za resnično 'fer' igro. Gledalci so resnično lahko uživali v zelo dobrem rokometu. Resnično mi ni bilo prijetno igrati poti mojim bivšim soigralcem, saj sem še ne dolgo nazaj stal v vratih Kopra. Sem zelo čustven človek in mi ni vseeno, zato take stvari vplivajo name. Zadovoljen sem s svojo igro in z igro celotne ekipe. Verjamem, da se bomo še veselili uspehov."

Ne spreglejte