SiolNET. Sportal Rokomet
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Celjska bolnišnica: enega ne bo do novega leta, drugi ima pretres možganov

3

termometer

Konec prejšnjega tedna je celjskemu rokometnemu klubu prinesel kopico slabih novic.

Poraz z Mariborom mogoče še ni najhujša vest. Bolj skrb zbujajoče za Celjane je to, da si je srednji zunanji David Razgor zlomil koščico v desnem zapestju. Čaka ga operacija, zato ga v ekipi ne bo predvidoma šest tednov oziroma do novega leta. Težava je še posebej pereča zato, ker je Razgor ob poškodovanem Mihi Zarabcu edini srednji zunanji z nekaj izkušnjami, dozdajšnji del sezone pa je odigral zelo dobro.

Poleg tega je Blaž Blagotinšek doživel pretres možganov, zaradi česar je odpadlo reprezentančno udejstvovanje, visoki krožni napadalec pa ima predpisanih nekaj dni strogega mirovanja. Že pred dnevi si je gleženj huje poškodoval Ivan Gajić. Tudi on je redni obiskovalec ambulante. Povsem zdrava (še) nista Zarabec in Tilen Kodrin.

Pogled v zadnje mesece pa pravi, da skorajda ni igralca, ki v tej sezoni še ne bi bil poškodovan ali bolan. Med reprezentančnim premorom ima Branko Tamše torej na voljo sila skromno četico, sploh z ozirom na to, da je bil Arthur Patrianova poklican v brazilsko reprezentanco in bo igral na turnirju v Nemčiji.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin