SiolNET. Sportal RIO 2016
1,50

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Nova snubitev v Riu

Čustven trenutek na zmagovalnem odru v Riu: okoli vratu kolajna, na prstu pa zaročni prstan

1,50

termometer

He Zi zaroka
Foto: Reuters

Kitajska skakalka v vodo He Zi si bo letošnji 14. avgust zapomnila za vedno. Najprej je v skokih s trimetrske deske postala olimpijska podprvakinja, nato jo je pričakala še snubitev.

Olimpijske igre v Riu de Janeiru so postregle že z mnogimi dejanji, ki so orosila marsikatero oko. Za novo čustveno gesto je poskrbel kitajski skakalec v vodo Qin Kai, ki si po mnenju mnogih za pogum zasluži kar zlato kolajno. Tridesetletnik je dan zatem, ko je v sinhronih skokih osvojil  bron, na zmagovalnem odru spremljal še svojo partnerico He Zi in jo po slavnostni podelitvi spravil v jok. Potem ko je 25-letnica prejela svoje odličje, je pokleknil pred njo, jo zasnubil in dobil pritrdilen odgovor.

"Skupaj sva šest let, a resnično nisem pričakovala, da me bo zaprosil tu na olimpijskih igrah. V tem času mi je obljubil mnogo in zame naredil veliko stvari, a bolj kot vse to je pomembno, da mislim, da lahko temu fantu zaupam do konca svojega življenja," je v solzah sreče dejala olimpijska podprvakinja v skokih s trimetrske deske.

Že pred tem je zaroko na očeh svetovne javnosti v Riu dočakala brazilska ragbistka Isadora Cerullo, ki jo je za roko zaprosilo njeno dekle Marjorie.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 51
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin