Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 4. 2012,
13.52

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

rekreacija kolesarjenje

Sreda, 18. 4. 2012, 13.52

8 let

Zakolesarite po domžalskih cestah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Če radi kolesarite in še nimate ideje, kam s kolesom med vikendom, se lahko v soboto, 21. aprila, pridružite kolesarjem na 10. Kolesarjenju po krajih Upravne enote Domžale 2012

V sklopu akcije Olimpijskega komiteja Slovenije »Slovenija kolesari 2012«, ki poteka že 12 leto zapored, bo v soboto na vrsti tretja letošnja kolesarska prireditev. Zavod za šport in rekreacijo Domžale s člani lokalnih društev namreč prireja že 10. Kolesarjenje po krajih Upravne enote Domžale 2012. Prireditev se bo začela ob 10.00, ko se bodo kolesarji podali na pot izpred Športnega parka v Domžalah (pri teniški dvorani).

Organizatorji so za rekreativne kolesarje letos pripravili dve progi, in sicer bo prva, namenjena bolje pripravljenim rekreativnim kolesarjem, potekala na relaciji Športni park Domžale-Dob-Gorjuša-Veselka-Brezje-Selo pri Moravčah-Vrhpolje-Tuštanj-Dole pri Krašcah-Videm-Imovica-Brezje-Veselka-Gorjuša-Dob-Športni park Domžale. Lahko pa se boste odpravili tudi na krajšo različico, katere trasa bo speljana po poti Športni park Domžale-Dob-Gorjuša-Veselka-Brezje-Imovica in nazaj v Športni park Domžale .

V okviru prireditve bo potekala tudi 47-kilometrska tekmovalna cestna dirka, katere rezultati bodo šteli tudi za Pokal Slovenije za kategorije amaterjev, mastersov in žensk. Trasa dirke z višinsko razliko 430 metrov bo potekala po delu daljše rekreativne proge, in sicer bodo kolesarji morali opraviti z naslednjo potjo Športni park Domžale–Podrečje–Dob–Gorjuša–Sp.Brezovica–Račni vrh–Rača-Brezje pri Dobu–Selo pri Moravčah–Vrhpolje–Tuštanj–Češnjice–Moravče–Drtija–Peče–Zg.Koseze-Zalog–Moravče–Podstran–Dole pri Krašcah–Imenje–Preserje pri Lukovici-Videm pri Lukovici–Imovica–Prevalje–Škocjan–Brezje pri Dobu–Rača–Račni vrh–Spodnja Brezovica–Gorjuša–Dob–Cilj dirke rekreativnih tekmovalcev–vožnja v zaprti koloni v smeri Podrečje-Športni park Domžale .

Prijavnina na rekreativno kolesarjenje po krajih Upravne enote Domžale 2012 bo za daljšo progo znašala 15 evrov (predhodna prijava 12 evrov), za krajšo razdaljo pa 10 evrov. Za udeležbo na Cestni dirki boste morali odšteti 20 oziroma 16 evrov, če se boste na dirko predhodno prijavili.

Ne spreglejte