SiolNET. Sportal Rekreacija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Še 20 dni do enega najbolj neobičajnih in dobrodelnih tekov na svetu

0

termometer

Globalni tek z dobrodelno noto Wings For Life World Run, na katerem bodo na 34 trasah po vsem svetu tekači letos tekli že tretjič, bo na sporedu 8. maja, s štartom ob 13. uri.

Tek Wings For Life ima več posebnosti. Poteka na kar 34 trasah po vsem svetu hkrati, nima ciljne črte, ampak je cilj trenutek, ko tekača prehiti spremljevalno vozilo, celoten izkupiček, zbran s prijavami, pa je namenjen fundaciji, ki se ukvarja z raziskovanjem zdravila za poškodbo hrbtenjače.

Kdaj bo na sporedu 3. Wings For Life World Run?
V nedeljo, 8. maja, z začetkom ob 13. uri po lokalnem času.

Kje lahko prevzamem štartno številko?
Štartno številko boste lahko prevzeli na Trgu republike (za veleblagovnico Maximarket), kjer bosta registracijski šotor in garderoba.

Ob registraciji boste prejeli štartno številko, ki vsebuje čip. Ta se aktivira v trenutku, ko tekač na štartni črti teče mimo zasledovalnega vozila. Ko ga to isto vozilo pozneje  prehiti na trasi, se s pomočjo čipa zabeleži doseženi rezultat.

Vsi udeleženci, ki so se prijavili do 13. marca 2016, bodo prejeli personalizirane štartne številke.

Kdaj lahko prevzamem štartno številko?
Štartno številko boste lahko prevzeli v tednu pred dogodkom in na dan dogodka. Udeleženci na invalidskih vozičkih bodo svoje štartne številke lahko prevzeli na posebej zanje namenjenem prostoru.

Prevzem številk bo potekal v sklopu prevzema startnih številk za Tek trojk (ločen vhod z oznako). Na voljo bo poseben vhod za invalidske vozičke, na voljo bosta tudi moška in ženska garderoba.

Prevzem startnih številk bo mogoč:

Četrtek, 5. maj, in petek, 6. maj: 13.00–19.00

Sobota, 7. maj: 10.00–17.00

Nedelja, 8. maj: 8.00–10.00

Osrednje prizorišče bo ponovno na Kongresnem trgu, kjer bodo na voljo še razstava športnih artiklov, ogrevanje, fizioterapija, masaže in spremljanje celotnega globalnega teka v živo prek velikih zaslonov.

Kaj bo v darilni vrečki?
Vsi udeleženci bodo prejeli darilno vrečko, ki vključuje: Red Bull, 250 ml, broško Wings for Life World Run 2016, majico Wings for Life World Run 2016 in drugo.

Do kdaj se lahko prijavim?
Prijave se bodo končale 3. maja 2016 ob 23.59 po lokalnem času oziroma ob razprodaji prostih mest. Prijavite se lahko na uradni spletni strani.

24. april 2016: do 13.00 po lokalnem času – konec prijav z bančnim plačilom.

4. maj 2016: do 13.00 po lokalnem času – konec prijav s plačilom prek spleta.

Na kraju dogodka se letos ne bo mogoče prijaviti!

Kako pridem nazaj na štart?
Z okrepčevalnic bo organiziran prevoz nazaj na prizorišče na Kongresnem trgu.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin