Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 3. 2019,
9.02

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Hervis

Natisni članek

Hervis advertorial

Sreda, 13. 3. 2019, 9.02

2 meseca

1600 m2 popolnega športnega užitka

Vsebino omogoča Hervis
Hervis

Ne glede na to, kam vas vleče v športnem smislu, velja trenirati v velikem slogu – s pravim pristopom in vrhunsko opremo. Ste vedeli, da se je v Ljubljani razvil prvovrsten športni hram, kjer vsak lahko najde nekaj zase?

Ne glede na to, ali se vas še vedno držijo januarske novoletne zaobljube ali če ste športnik po duši, je pomembno, da se vsakega športnega podviga lotite premišljeno in brez iskanja bližnjic.

Hervis svetuje: za več športnih užitkov

#Bodite v pogonu: številne raziskave dokazujejo, kako športna aktivnost koristi kardiovaskularnemu sistemu, krepi imunski sistem in pomaga premagovati vsakodnevni stres.

#Za lepšo postavo: s pravo izbiro vadbe imate še vedno dovolj časa, da svojo postavo izoblikujete še do letošnje bikini sezone. Časa je še dovolj!

#V družbi je lepše! Potrebujete malo več motivacije? Izberite aktivnost, v kateri boste lahko uživali skupaj s prijatelji ali celo s partnerjem.

#Izberite pravo opremo: kakovostna športna oprema vam bo olajšala pot do želenih športnih ciljev in vas hkrati ščitila pred morebitnimi poškodbami. Obiščite prenovljeno Hervis trgovino v Cityparku v Ljubljani in se prepričajte, kaj dejansko pomeni športni raj na zemlji.

Hervis | Foto:

1600 m2 in prav toliko razlogov, da jo obiščete

Hervis je šel še en korak naprej v ponudbi športne opreme pri nas. Konec decembra 2018 so ji privoščili celovito prenovo, s katero so pričarali trgovino, ki je še bolj prijazna do svojih kupcev. Nova, sodobna postavitev je še bolj pregledna – v njej se vsak zelo hitro počuti kot doma.

Ne samo postavitev, prenovljeno trgovino odlikuje široka izbira športnih artiklov za tek, fitnes, kolesarstvo, pohodništvo, kampiranje, alpsko smučanje in še veliko drugih športnih panog, tako da bo nedvomno v njej vsak našel nekaj zase.

Hervis | Foto:

Kot eden največjih ponudnikov športne opreme, oblačil in obutve želijo v Hervisu svojim kupcem ponuditi tako širok izbor artiklov priznanih blagovnih znamk, kot tudi kakovostne, a cenovno dostopnejše ponudbe artiklov lastnih blagovnih znamk.

Hervis | Foto:

Pomlad je za ovinkom: kako aktivno jo boste preživeli?

V naslednjih mesecih se bo v nas znova prebudila želja po novih športnih podvigih – predvsem kar se tiče kolesarjenja in teka.

In tudi za te športne dejavnosti so v Hervisu pripravljeni že danes. Njihova posebnost je namreč tekaška stena, kjer boste lahko glede na način teka, vzdržljivost in dolžino pretečenih kilometrov izbrali najprimernejšo obutev zase. Izkušeni prodajalci pa vam bodo pomagali z nasveti, ki vam bodo olajšali nakup in tako izboljšali vašo novo tekaško sezono.

Ker je tek v zadnjih sezonah postal globalen šport, v katerem svojo priložnost iščejo najrazličnejši tekači, so pri Hervisu prilagodili in hkrati tudi razširili svojo ponudbo. Tako lahko tekači izbirajo med najnovejšimi modeli tekaške obutve blagovnih znamk Brooks, Salming, Mizuno, Asics, Salomon, Adidas, Nike in drugimi. Da pa bo vaš tekaški slog izpopolnjen do podrobnosti, je na voljo še širok asortiment tekaških oblačil tako priznanih blagovnih znamk, kot so Nike, Adidas, Under Armour, Puma, Reebok in drugi, kot tudi lastne blagovne znamke, Benger.

Hervis | Foto:

S koncem februarja prihajajo v trgovino nova kolesa in skiroji ter drugi artikli za veselje na terenu in asfaltu. Izbirali boste med različnimi vrstami koles – od gorskih koles, treking in kros koles do mestnih koles, tako priznanih blagovnih znamk Focus in KTM kot lastnih blagovnih znamk X-Fact in Scirocco.

Hervis s svojo ponudbo dokazuje, da je ves čas v sedlu z najnovejšimi trendi – v svojo ponudbo so namreč dodali uporabna električna kolesa, ki so primerna tako za rekreativne kolesarje kot za ambiciozne športnike.

Pomlad pa je priložnost tudi za nove dogodivščine na prostem, kot sta pohodništvo in plezanje. Opremite se v Hervisu, odkrijte njihovo široko ponudbo oblačil priznanih strokovnjakov za gorništvo, blagovnih znamk Salewa, Salomon, Columbia, Garmont in drugih.

Hervis | Foto:

Ni še konec: treningi v dvorani so v polnem zamahu

V zadnjih letih doživljamo pravi preporod fitnesa in vodenih vadb, predvsem pod vodstvom osebnih trenerjev. Da bi se potili v slogu in še nekoliko povečali učinkovitost prav vsakega svojega giba, pa zaupajte Hervisu, kjer so razširili ponudbo oblačil, obutve in opreme za ljubitelje fitnesa. Dodali so tudi steno s ponudbo boksarske opreme in oblačil za vadbo fitnesa doma. V ponudbo so dodali najboljše naprave blagovnih znamk Kettler, X-Fact, Schildköt in drugih.

Prosto v skladu z motom Getmovin' HERVIS predstavlja veselje do gibanja in pozitiven pogled na življenje.

Vabljeni v njihovo največjo in najmodernejšo trgovino in se tudi sami prepričajte!

 

Ne spreglejte