Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 2. 2013,
13.45

Osveženo pred

8 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
olimpijske igre

Natisni članek

Ponedeljek, 25. 2. 2013, 13.45

8 let, 4 mesece

V Riu tudi v motelih dvomljivega slovesa

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
V brazilskem Rio de Janeiru, ki bo prihodnje leto gostil SP v nogometu, čez tri leta pa še poletne olimpijske igre, se soočajo s kroničnim pomanjkanjem razpoložljivih hotelskih namestitev.

Ob pričakovanem navalu, ki presega število razpoložljivih hotelskih sob, bodo prišle še kako prav številne sobe v motelih dvomljivega slovesa.

Tamkajšnje lokalne oblasti so primanjkljaj hotelskih sob sklenile zapolniti s številnimi moteli, ki slovijo kot pribežališča za potešitev spolne sle in so pogostokrat le olepšano ime za delovna mesta številnih prodajalk in prodajalcev ljubezni.

V Riu bodo namenili kar nekaj milijonov dolarjev za prenovo teh motelov dvomljivega slovesa v zasilne namestitvene zmogljivosti na kakovostno zadovoljivi ravni prihodnjih dveh največjih mednarodnih športnih prireditev na svetu. Iz teh pol uradnih javnih hiš bodo tako v sklopu prenove izginile rdeče preproge, številna ogledala, vodne postelje v obliki srca in različne verige na stenah za popestritev seksualnega življenja Brazilcev.

Mestne oblasti bodo v velikopotezen projekt obnove žgečkljivih motelov namenile kar 100 milijonov dolarjev, obnovili pa bodo kar 3500 od skupno 6500 sob po "ljubezenskih motelčkih".

"Zelo dobro se zavedamo naših težav z nezadostnimi hotelskimi zmogljivostmi. Potrebujemo dodatnih 16.000 postelj. Zato smo se odločili, da bomo uporabili tudi motele. To je nekaj popolnoma novega. Vsak par si bo lahko med bivanjem v Riu omislil pravo avanturo ter čas med prvenstvom zapolnil tudi z iskanjem novih izkušenj," se je smejalo županu Ria Eduardu Paesu, ko je razlagal nadvse resne načrte mestnih oblasti.

Ne spreglejte