Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 7. 2021,
15.06

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Tokio 2020 Športna loterija PR članek Olimpijske igre 2020

Torek, 6. 7. 2021, 15.06

2 leti, 9 mesecev

Predstavljamo vam tri nove olimpijske discipline

Oglasno sporočilo

Športna loterija je pred prihajajočimi olimpijskimi igrami v Tokiu združila moči z Olimpijskim komitejem Slovenije in z družbeno odgovornim motivom v ozadju predstavila kar tri nove olimpijske discipline.

Slovenski olimpijci so se pred odhodom na poletne olimpijske igre v Tokiu, ki se začnejo 23. julija, morali dokazati še v šaljivih disciplinah:

  • hitrostno praskanje olimpijske srečke,
  • metanje olimpijske srečke v daljino in
  • sestavljanje piramide iz olimpijske srečke.

Preverite, kako so se izkazali naši olimpijci na družbenih omrežjih Olimpijskega komiteja Slovenije, z nakupom olimpijske srečke pa podprite mlade olimpijce!

športna loterija | Foto:

Spremljajte Olimpijski komite Slovenije na:

Olimpijska srečka je skupni projekt Olimpijskega komiteja Slovenije in Športne loterije - nostalgija nas popelje vse od Sydneyja v Avstraliji do poletnih olimpijskih iger v Pekingu na Kitajskem, kamor je Športna loterija odpeljala kar 20 navijačev, ki so bili priča petim slovenskim kolajnam.

Na novi olimpijski srečki nam Foksi, uradna maskota Olimpijskega komiteja Slovenije, predstavi športne panoge, v katerih bodo nastopali slovenski športniki v Tokiu, posebej izrazit pa je tokrat družbeno odgovoren pridih srečke. Z nakupom olimpijske srečke namreč prispevate za športne štipendije bodočih olimpijcev. Olimpijska srečka je del družbeno odgovornega projekta Športne loterije pod okriljem slogana Stavi na dobro, ki podpira dobre in uspešne športne zgodbe ter trajnostne in inovativne načine za razvoj slovenskega športa.

športna loterija | Foto:

Olimpijska srečka je na voljo na vseh prodajnih mestih Športne loterije in na spletni strani www.e-stave.com/srecke.

Naročnik oglasnega sporočila je Športna loterija.

Ne spreglejte