Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 2. 2019,
21.50

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

Liga MEVZA Calcit Volley

Petek, 1. 2. 2019, 21.50

5 let, 2 meseca

Liga MEVZA, moški

Kamničani na zaključni turnir lige MEVZA

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02
Calcit Volley Vegyesz Kazincbarcika Srednjeevropska liga | Kljub porazu so si zagotovili nastop na zaključnem turnirju. | Foto Calcit Volley

Kljub porazu so si zagotovili nastop na zaključnem turnirju.

Foto: Calcit Volley

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi devetega kroga srednjeevropske lige gostovali v Pliberku pri ekipi Posojilnica Aich/Dob. Domačini so zmagali s 3:2 (-26, 17, -19, 15, 12). Že v soboto, 2. februarja, čaka Kamničane nova preizkušnja, tokrat v 14. krogu 1. DOL za moške, ko bodo v domači športni dvorani ob 19.30 gostili Šoštanj Topolšico.

Kamničani, za katere je bila to peta tekma v devetih dneh, so tekmo z domačo Posojilnico Aich/Dob odigrali v dodobra premešani postavi. Trener Aleš Hribar je počitek namenil Dmitriju Babkovu, ki sploh ni odpotoval v Avstrijo, tako kot tudi ne Sašo Štalekar, ki si je včeraj poškodoval koleno in je tudi ostal doma, prav tako niso igrali Primož Vidmar, Aleksandar Ivković in Andrej Štembergar Zupan.

Že dlje časa ne igra Maxson Pereira, najmanj za šest tednov pa bo odsoten tudi Miha Bregar, toda tudi tako premešani zasedbi se Kamničani domov s točko, ki jim že zagotavlja nastop na zaključnem turnirju Mevze.

Posojilnica Aich/Dob: Landfahrer 15, Hruška 7, Steiner (L), Stelmach 1, Tokić, Franetovich 8, Pušnik 5, Keel 6, Mihajlović 22, Kök 12, Grabmüller 7, Kasnik. Trener: Matjaž Hafner.

Calcit Volley: Hribar (L), Golob (L), Jereb 4, Podobnik 20, Ratek 12, Vidmar, Kvas, Lakner 7, Kotnik 8, Štembergar Zupan 1, Ivković, Lazar 12, Jese Rotar. Trener: Aleš Hribar.

"Že od turnirja v Novem Sadu z začetka sezone govorim, da imamo potencial tudi v domačih igralcih in to je Teo Podobnik tudi dokazal. Tudi Luka Lazar je spodobno odigral tekmo in oba sta v popolnosti izkoristila zaupanje. Tudi drugi igralci, ki so igrali, si zaslužijo pohvale, saj so domačini igrali z vsemi najboljšimi, pri nas pa se je v nekaterih trenutkih tekme pokazalo, da smo v tej zasedbi igrali prvič, kar se nam je na trenutke poznalo. Seveda pa bo soboto za nas veliko bolj pomembna tekma s Šoštanjem Topolšico," je bil kljub porazu zadovoljen trener Calcita, Aleš Hribar.

Lestvica:

1. Posojilnica Dob 9 tekem - 19 točk
2. ACH Volley 7  - 18
3. Calcit Volley 9 - 13
4. Waldviertel 9 - 11
-------------------
5. Kazincbarcika 9 - 8
6. Mladost Zagreb 7 - 6

Ne spreglejte