Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 6. 2013,
10.44

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

NK Zavrč

Ponedeljek, 17. 6. 2013, 10.44

8 let

Zavrč pomendral "pomlajenega" Anžija, prihaja še en Hrvat

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Novinec v prvoligaški druščini, NK Zavrč, je po slabem tednu priprav odigral prvo pripravljalno tekmo. Doma je zanesljivo odpravil mlajšo ekipo ruskega Anžija, v torek pa se bo predstavil v Ljubljani.

V Zavrču je gostoval Anži. Bogati ruski klub, ki je v sezoni 2012/13 osvojil visoko tretje mesto, vodi pa ga Nizozemec Guus Hiddink, pa se v eni izmed najmanjših slovenskih občin ni predstavil s prvo, pač pa mlajšo ekipo. Brez zvezdnikov je bilo pomlajeno moštvo iz Mahačkale lahek plen za izbrance Viktorja Trenevskega, ki so njegovo mrežo zatresli štirikrat. Kot prvi se je med strelce vpisal izkušeni napadalec Jože Benko, nato pa se je dvakrat izkazal Doris Kelenc in dvignil na noge občinstvo, ki domuje na obronkih Haloz. Končni izid je postavil branilec Marko Roškar.

Zavrč je začel dvoboj s postavo Fink, S. Čeh, Kokol, Murko, Roškar, Brlečić, Matjašič, Buzeti, Golubar, Kelenc in Benko, v nadaljevanju so dobili priložnost še Bešenić, Kouter, Kuserbanj, Dugolin, A. Čeh, Fuček, Sreš in Letonja. Manjkali so Sambolec, Kokot, Kovačič in Kurbus, je pa debitiral hrvaški vratar Luka Bešenić, ki bo v kratkem sklenil pogodbo z Zavrčem in tako postal že peta poletna okrepitev. Mario Brlečić in Josip Fuček sta prišla iz Dalmacije (RNK Split), Matija Kovačić je donedavni mladinec Slaven Belupa iz Koprivnice, Dejan Kurbus pa je prišel iz Murske Sobote.

Zavrč bo drugo pripravljalno srečanje odigral v torek na štadionu Slovana v Kodeljevem, kjer se bo ob 18. uri pomeril s selekcijo SPINS, ki jo vodi Ermin Rakovič, v njej pa igrajo znani slovenski nogometaši brez pogodbe. Do konca meseca čakajo Zavrč še tri tekme. V petek finale pokala MNZ Ptuj z Dravo, nato pa še dva prijateljska dvoboja s hrvaškima prvoligaškima kluboma. S Slaven Belupom (26. junij) in splitskim Hajdukom (30. junij).

Ne spreglejte