Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
14. 3. 2016,
11.19

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

navijači Barcelona pokal FA Watford Arsenal Arsene Wenger liga prvakov liga prvakov

Ponedeljek, 14. 3. 2016, 11.19

8 let

Wenger govori o čudežu v Barceloni, navijači pa se tepejo med sabo (video)

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Arsenal je po porazu v četrtfinalu pokala FA morda izgubil še zadnjo priložnost, da v tej sezoni osvoji lovoriko, zato so navijači topničarjev vse bolj nezadovoljni s trenerjem Arsenom Wengerjem.

V čudni sezoni premier league – Chelsea se je še pred kratkim boril za obstanek, Manchester United in Liverpool sta daleč zadaj, Manchester City pa tava v temi – se je zdelo, da bo ravno Arsenal tisti, ki bo to izkoristil in po letu 2004 spet osvojil angleški naslov.

A to se skoraj zagotovo ne bo zgodilo, saj ima danes vodilni Leicester priložnost, da Londončanom osem krogov pred koncem lige pobegne za 11 točk, kar bi že pomenilo konec sezone za Arsenal.

"Arsenal je že izgubljal tekme v svoji zgodovini in zagotovo bo še kakšno v prihodnosti. Vedno smo sredi drame, zato je vse skupaj že malce smešno," je na vprašanje, ali se boji za svojo prihodnost, z nasmeškom odgovoril izkušeni Arsene Wenger, ki je na klopi Arsenala že vse od leta 1996.

V Barcelono brez bele zastave

Pred Londončani je zdaj nov velik obračun. V sredo bodo na Camp Nouu v ligi prvakov lovili zaostanek dveh zadetkov in skušali presenetiti Barcelono. "Po porazu proti Watfordu smo žalostni, a z mislimi smo že pri novem izzivu. Še vedno držimo skupaj in verjamemo, da nam lahko uspe. Nemogoče želimo spremeniti v mogoče," je še povedal Francoz, ki ima pri Arsenalu vse manj privržencev. Kako tudi ne, saj ti plačujejo daleč najdražje vstopnice v angleškem prvenstvu, rezultatov pa ni in ni.

V zadnjih desetih letih je Arsenal le dvakrat zmagal v najstarejšem pokalu na svetu in dvakrat v angleškem superpokalu Community Shield, kar je bistveno manj od tega, kar od svojih ljubljencev pričakujejo navijači.

Ti so se po nepričakovanem porazu v četrtfinalu pokala FA pred Emiratesom tudi prepirali in skušali obračunati med sabo.

Ne spreglejte