Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 7. 2009,
10.58

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sreda, 1. 7. 2009, 10.58

8 let

Vučičević podpisal, igralci še bodo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Srbski trener Nebojša Vučičević se je v torek vrnil v Lendavo in že danes podpisal pogodbo, tekom dneva pa so možni podpisi pogodb tudi nekaterimi igralci.

Nogometaše Nafte od danes naprej končno trenira srbski trener Nebojša Vučičević, ki je uredil dokumentacijo za bivanje v Sloveniji in že tudi uradno podpisal pogodbo. Do zdaj so igralci vadili pod taktirko njegovega pomočnika Bojana Malačiča, ki je tudi vodil Nafto na sobotni tekmi proti Hajduku, ki so jo dobili domači z 1:0. Neznanka pa še naprej ostajajo igralci, ki bodo podaljšali sodelovanje, saj se je kar devetim danes iztekla pogodba.

Kdo bo podpisal?

''V glavnem je z vsemi igralci, ki njim je potekla pogodba, že dogovorjeno, podpisi novih pogodb pa bodo v teh dneh, še pred odhodom na priprave v Avstrijo,'' pravi direktor Nafte Mihael Dominko.

Spomnimo, da so pogodbe iztekle Dušanu Bogdanoviću, Stjepanu Cabanu, Timoteju Dodleku, Petru Gerenčerju, Siniši Jankoviću, Timu Lo Duci, Klemnu Medvedu, Konstantinu Vassiljevu in Boštjanu Zemljiču. Že tekom današnjega dne naj bi podpisali prvi igralci, želja kluba je tudi, da bi še naprej v Lendavi igrala Dodlek in Medved, ki sta bila v lanski sezoni posojena iz Maribora, svoje mnenje pa mora pred podpisi pogodb podati še Vučičević.

Danes proti Madžarom

Na treningih Nafte trenutno trenira precejšnje število igralcev, saj so pridružili nekateri mladinci in igralci, ki so v preteklosti že igrali v Lendavi.

Med slednje štejejo Amel Mujakovič, Jože Benko in Jernej Repina, vendar njihova usoda še ni znana. Kot pravi direktor Dominko, bo trener v toku tega tedna pregledal igralski kader in naredil selekcijo, tako da bi ostalo 24 igralcev. Danes bodo modro-beli odigrali drugo pripravljalno tekmo, in sicer ob 17. uri v Lendavi gostoval madžarski prvoligaš Kaposvari Rakoczi.

Na priprave v Avstrijo

Priprave Nafte pa ne bodo potekale le v domačem okolju, kot se je to sprva načrtovalo, tako da se Lendavčani v nedeljo odpravljajo za pet dni na priprave na avstrijsko Koroško.

Trenirali bodo v okolico Celovca, odigrali pa tudi dve prijateljski tekmi. Njihova nasprotnika bosta češka kluba Sparta Praga in Bohemians. Prvi so bili v pretekli sezoni podprvaki, drugi, ki prihajajo prav tako iz češkega glavnega mesta, pa so osvojili 12. mesto.

Ne spreglejte