Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
6. 5. 2013,
21.22

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Leonardo PSG

Ponedeljek, 6. 5. 2013, 21.22

8 let

VIDEO: ''Hokejist'' Leonardo odrinil sodnika, Parižanom grozi odvzem točk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Nogometaši PSG-ja so remizirali z Valenciennesom, a bi lahko vseeno ostali brez točke. Lahko pa jih doleti še hujša kazen. Vse zaradi nepremišljene poteze športnega direktorja Leonarda.

PSG je z remijem dovolil Marseillu, da se mu tri kroge pred koncem približa na sedem točk zaostanka, kar pa je še vseeno ogromna prednost, s katero Ancelottijevi četi ne bo težko osvojiti naslova. Zaključek francoskega prvenstva pa bi lahko vendarle postregel z bolj razburljivim bojem, kot si je marsikdo obetal. Zdaj ima stvari v svojih rokah vodstvo tekmovanja (LFP), ki čaka na odločitev sodnika Alexandra Castra, ali se bo pritožil nad ravnanjem športnega direktorja bogatega pariškega kluba. Leonardo, nekdanji brazilski zvezdnik, je namreč pretiraval in po dvoboju po ''hokejsko'' odrinil glavnega sodnika. Zameril mu je, da je prestrogo pokazal rdeči karton njegovemu rojaku Thiagu Silvi.

Izključitev brazilskega branilca je spodrezala krila Parižanom, ki so se namesto pričakovane zmage morali na koncu zadovoljiti s točko, spodrsljaj pa je izkoristil Marseille. Ker pa se v disciplinskem pravilniku vodstva tekmovanja omenja možnost, da lahko klub v primeru kazni, ki jo prejme trener, član vodstva ali pa klubski zdravnik, doleti kazenski odvzem točk, bi lahko zaključek francoskega prvenstva postregel še z zelo napetim dogajanjem, boj za prvaka pa bi se lahko zapletel. ''Sodil nam je delivec pravice, ki je doslej sodil le na desetih tekmah in pokazal 48 rumenih ter pet rdečih kartonov. To je bil miren dvoboj, on pa je pokazal sedem rumenih kartonov in enega rdečega. Ne razumem, zakaj nam je lahko na tako pomembni tekmi sodil nekdo s tako malo izkušnjami. Tega ne razumem,'' se je po srečanju francoskemu časniku L'Equipe pritožil Leonardo. Ali je pri tem, ko je nešportno odrinil glavnega sodnika, pretiraval ali ne, ocenite po ogledu video posnetka.

Ne spreglejte