Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 8. 2014,
15.22

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Real Madrid Barcelona Atletico Madrid Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Lionel Messi Lionel Messi Jan Oblak Jan Oblak Villarreal Bojan Jokić Rene Krhin

Petek, 22. 8. 2014, 15.22

8 let

Valencia pobegnila Sevilli, Jokić se je vrnil po 329 dneh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
V 31. krogu španskega prvenstva je Jan Oblak madridskemu Atleticu pomagal do remija z 2:2 v Malagi. Bojan Jokić je nastopil za Villarreal prvič po 18. maju 2014, Barcelona pa remizirala v Sevilli.

Med vratnicama Atletica je tudi tokrat stal Jan Oblak, pa čeprav je po poškodbi okreval siceršnji prvi vratar španskih prvakov v tej sezoni Miguel Angel Moya, ta je tokrat sedel na klopi, kar pomeni, da je očitno dobil bitko za številko ena španskih prvakov. To je pred prvo tekmo četrtfinala lige prvakov, ko se bo sredi prihodnjega tedna Atletico udaril z Realom, vsekakor dobra novica. Slaba novica pa je ta, da je moral Škofjeločan sploh prvič v španskem prvenstvu po žogo v svojo mrežo. Njegov niz nepremagljivosti med vratnicama Atletica se je ustavil pri 455 minutah, ko ga je nespretno premagal kar soigralec Fernando Torres. V drugem polčasu je bil Oblak premagan še drugič, po napaki soigralcev je sam pred njegova vrata prišel Manu in ga premagal s pretkanim strelom. Tekma se je sicer končala z remijem 2:2.

Real je nastopil in doma zlahka, s 3:0 odpravil Eibar. Spet je zadel Cristiano Ronaldo, v polno je meril enkrat, ki je zdaj že pri 38 prvenstvenih zadetkih v tej sezoni.

Barcelona je v derbiju kroga pri Sevilli vodila z 2:0, potem pa prejela dva gola in se morala zadovoljiti z remijem.

V nedeljo smo dočakali povratek Bojana Jokića, ki se je znašel v prvi postavi Villarreala, ta je remiziral z 1:1 proti Getafeju. Slovenski reprezentant, ki je imel veliko težav s poškodbami, je nastopil prvič po 329 dneh brez nastopa na tekmah. To so bile njegove sploh prve minute v tej sezoni. Nazadnje je za Villarreal igral 18. maja lani.

Ne spreglejte