Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Engelbert Osojnik

Ponedeljek,
29. 10. 2012,
13.34

Osveženo pred

8 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Real Madrid

Ponedeljek, 29. 10. 2012, 13.34

8 let, 8 mesecev

Unitedov De Gea: Real Madrid me ne zanima

Engelbert Osojnik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Vratar Manchester Uniteda David De Gea je zavrnil poročanja nekaterih španskih medijev, češ da se bo vrnil v domovino in prestopil v Real Madrid.

Za 21-letnega mladeniča naj bi se resno zanimal trener kraljevega kluba Jose Mourinho, ki išče dolgoročno zamenjavo za 31-letnega Ikerja Casillasa (pogodba z Real Madridom do 30.6.2017). A David de Gea, ki je k Manchester Unitedu prestopil lani poleti iz Atletica Madrida za 20 milijonov evrov, ima povsem drugačne načrte. Na Old Traffordu želi ostati vsaj še do 30.6.2016, ko mu poteče pogodba in čimprej kot bo mogoče postati prva izbira Alexa Fergusona. V novi sezoni se v golu menjavata z Andersom Lindegaardom.

''Sprejel sem izziv, da se učim in napredujem kot profesionalec in da se borim za svojo pozicijo. To je zame velika spodbuda, da igram bolje,'' je še povedal David de Gea.

Španski vratar je bil v udarni enajsterici zadnje tekme Manchester Uniteda, ko se je njegov klub v 9. krogu Premier League v gosteh pomeril s Chelseajem. Odigral je vseh 90 minut in prejel dva gola. Prvega mu je dal Mata, drugega pa Ramires. Na njegovo srečo je United zabil tri gole in zmagal z minimalno prednostjo.

Ne spreglejte