Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 2. 2008,
10.50

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 18. 2. 2008, 10.50

8 let, 5 mesecev

Učinkovita Nafta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši Nafte so enotedenske priprave v Poreču sklenili s prijateljsko tekmo z avstrijskim nižjeligašem Eichenglaben ter ga porazil kar s 7:1.

Priložnost za igro proti avstrijskim amaterjem so dobili igralci, ki se borijo za mesto v prvi enajsterici in tisti, ki niso nastopili na tekmi sredi tedna proti madžarskemu Kaposvarju. Že v prvem polčasu so modro-beli zadeli trikrat, v drugem polčasu pa so dodali še štiri zadetke. Najbolj učinkovit je bil s tremi zadetki Jernej Repina, zadeli pa so še Arpad Vass, Matjaž Lunder, Saša Levačič in Estonec Konstantin Vassiljev. Prav zadetek slednjega v izteku tekme je bil nekaj posebnega, saj je gostujočega vratarja premagal z močnim strelom s 35 metrov v stičišče vratnice in prečke.

Za Nafto so igrali: Gönc, Kocsardi, Zemljič, Celcar, Levačič, Lunder, Vinko, Čavnik, Trenevski, Repina in Vass, v nadaljevanju pa še Čeh, Sebök in Vassiljev. V sredo se bodo Lendavčani pomerili v Veržeju proti tamkajšnjemu tretjeligašu, zadnja tekma pred nadaljevanjem prvenstva pa bo v Kidričevem proti Aluminiju.

Ne spreglejte