Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 1. 2008,
17.00

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 16. 1. 2008, 17.00

8 let, 5 mesecev

Štart Interblocka v petek

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši ljubljanskega Interblocka bodo v petek pričeli s pripravami za spomladanski del sezone. V klubu so že razkrili celoten načrt vadbe …

Pa se bo začelo. Tudi za nogometaše edinega ljubljanskega prvoligaša … V petkovih dopoldanskih urah bo štadion v Spodnji Šiški pričakal izbrance Dragana Skočića, ki se bodo skušali čim bolje pripraviti na drugi del sezone. Ljubljančani po koncu jesenskega dela sezone kotirajo na petem mestu, kjer za drugouvrščeno ekipo HiT Gorico zaostajajo "zgolj" šest točk. Ambicije po vzpenjanju na lestvici so bržkone prisotne, kar razkriva tudi načrt priprav ljubljanske zasedbe.

V Huelvi proti močnim ekipam

"Kockarji" bodo tako do 19. januarja trenirali v domačem okolju, torej na štadionu ŽAK in na igrišču v Šmarci pri Kamniku, zatem pa se bodo podali v Umag, kjer bodo 26. januarja sklenili prvi del priprav. V sklopu slednjih se bodo Ljubljančani tudi preizkusili na prijateljskem srečanju, prvi "test" pa jim bo predstavljal Rudar iz Velenja.

Drugi del priprav bodo "rdeče-beli" opravili na Pirenejskem polotoku, kjer se bodo v španski Huelvi udeležili mednarodnega turnirja "Playas del Huelva". Na slednjem se bodo Ljubljančani pomerili z Wislo Krakow, CSKA-jem in ruskim Khimkyjem, kjer barve brani tudi zaenkrat nekdanji slovenski reprezentant, Nastja Čeh.

Ambiciozna ljubljanska zasedba, ki se, presenetljivo, zaenkrat še ni okrepila z nobenim nogometašem, se bo v slovensko prestolnico vrnila 12. februarja. Ostali del priprav bodo do pričetka prvenstva, ki se bo pričelo 1. marca, Skočićevi varovanci opravili kar v Spodnji Šiški.

Ne spreglejte