Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
5. 7. 2014,
14.42

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Neymar poškodba svetovno prvenstvo

Sobota, 5. 7. 2014, 14.42

6 let, 7 mesecev

Punčka je neutolažljivo jokala zaradi Neymarja (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Navijači svetovno nogometno prvenstvo spremljajo s številnimi objavami na socialnih omrežjih. Oglejte si Sportalov izbor najbolj zanimivih dogodkov zadnjih dni.

Punčka je neutolažljivo jokala zaradi Neymarja

Srce parajoči so posnetki, ki so se pojavili na spletu po tekmi med Brazilijo in Kolumbijo, po kateri je postalo jasno, da prvi zvezdnik Brazilcev Neymar na tem prvenstvu ne bo več igral. Le leto in devet mesecev stara Anna Bella je neutolažljivo jokala, ko so njeni starši izvedeli za slabo novico. "Vedno gledamo tekme skupaj. Ne vem, zakaj, a vedno sprašuje po njem in gleda v njega. Sicer je premlada, da bi kaj razumela, a ob Neymarju znori. Ko Brazilija zabije gol, nori od veselja. Če zadane Neymar, pa sploh. Zdaj, ko se je poškodoval, pa je neutolažljivo jokala," je brazilskim medijem zaupal oče simpatične deklice.

Kako je medicinsko osebje z Neymarjem teklo v bolnišnico

Neymar se je od soigralcev iz reprezentance poslovil na letališču, od koder so brazilski nogometaši odpotovali v trening center v Rio de Janeiro. Neymar pa bo po nekaj tednih počitka lahko začel s treningi pri Barceloni.

Na spletu se je pojavil dva posnetek, ki prikazuje, kako je bil nesrečni Brazilec pripeljan v bolnišnico in tam obravnavan. Poškodba Neymarja se je zgodila na četrtfinalni tekmi po naletu Kolumbijca Juana Zunige s hrbta. Mladi zvezdnik ima zlomljeno vretence, operacija ne bo potrebna, a vseeno ga čaka rehabilitacija, dolga od štiri do šest tednov. Brazilija je v šoku, Zuniga pa je zatrdil, da nogometaša Barcelone seveda ni želel poškodovati. Različni mediji poročajo, da če bi se trk zgodil le nekaj centimetrov višje, bi bil lahko Neymar paraliziran.

Čestitala tudi kobilica

Kolumbijci so se po porazu z Brazilijo v četrtfinalu torej poslovili od svetovnega prvenstva. Častni zadetek je bil delo Jamesa Rodrigueza, ki ga je prispeval z 11-metrovke. Očitno mu je želela čestitati tudi velikanska kobilica, ki je pristala na njegovi desnici.

Argentinski selektor je od razburjenja skorajda padel

Poglejte si, kako je na tekmi četrtfinala proti Belgiji ob eni izmed zapravljenih priložnosti Gonzala Higuaina reagiral selektor Argentine Alejandro Sabella in skorajda padel.

Tim Howard je blokiral še navijača

Nogometaši ZDA, ki so na letošnjem svetovnem prvenstvu navdušili, so se že vrnili domov. Na letališču jih je pričakalo kar nekaj navijačev. Med najbolj obleganimi je bil odlični vratar Tim Howard. Eden izmed navijačev ga je hotel objeti, a se izkušeni reprezentant ni dal in je "blokiral" njegov objem. Podobno, kot je v Braziliji blokiral strele nasprotnikovih napadalcev ...

Smešen padec Neymarja še pred poškodbo

Neymar bi se na tekmi proti Kolumbiji lahko poškodoval že pred grobim prekrškom nasprotnikovega branilca, zaradi katerega je zvezdnik Brazilije že končal nastope na letošnjem prvenstvu. Poglejte, kako je 22-letni napadalec padel ob proslavljanju zadetka za 1:0.

Rihanna navija za Brazilijo

Svetovna zvezdnica pop glasbe Rihanna je na Twitterju objavila fotografijo, na kateri je njeno lepo telo zakrito le z nekaj brazilskimi zastavicami.

Ne spreglejte