Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 5. 2013,
16.53

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 23. 5. 2013, 16.53

7 let, 12 mesecev

Na SiOL POKAL-u tudi člani skupine Nude

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
V soboto in nedeljo ne smete zamuditi najboljše malonogometne zabave v Sloveniji, ki bo tokrat potekala v Celju.

Na igrišču SiOL POKAL-a, ki se bo zaradi slabega vremenske napovedi preselil na notranjo lokacijo v Hattrick balon v Celju (Cesta na grad 12), se bodo za bogate nagrade borili rekreativni tekmovalci v malem nogometu – vaši sosedje, prijatelji in znanci. Obiskovalci, tudi za vašo zabavo je poskrbljeno. Zabavali vas bodo člani celjske glasbene skupine NUDE, plesalci iz skupine Superstar in čarovnik Magic Aleksander. Obiskovalci in navijači se boste lahko pomerili tudi v različnih zabavnih aktivnostih ob igrišču, za katere boste nagrajeni.

Na posebnem rumenem igrišču, ki ga bodo postavili v balonu Hattrick v Celju, bo tako tekmovalce kot navijače navduševal turnir SiOL POKAL, največje vseslovensko rekreativno tekmovanje v malem nogometu. Najboljše ekipe bodo osvojile za skupaj več kot 1000 € nagrad in vstopnico na finalni ljubljanski turnir, kjer zmagovalce čaka še potovanje na finale UEFA Lige prvakov 2014 v Lizbono.

Na SiOL POKAL-u v Celju vas bo v soboto in nedeljo obiskal čarovnik Aleksander Štucl – Magic Aleksander, udeleženec letošnjega šova Slovenija ima talent, ki bo s pomočjo publike izvedel zabavne, neverjetne in skrivnostne čarovniške trike. Aleksander najraje čara s kartami, ki zahtevajo veliko vaje in spretnosti, zato ne dvomimo, da boste nad njegovo predstavo več kot navdušeni.

Nedeljski finale turnirja bodo popestrili člani popularne celjske skupine NUDE, ki letos praznuje 20 let. Pomerili se bodo v strelu na gol, vabimo vas, da jih izzovete. Obiskovalci pa bodo lahko doživeli tudi pravo plesno zabavo za vso družino, ko bo na rumeni podlagi nastopila plesna skupina Superstar, ki jo vodi Cvetana Rozman, bivša članica skupine Power Dancers.

Ne zamudite odlične priložnosti za druženje s sorodniki, prijatelji in sosedi ter preživite pravi malonogometni vikend v Celju! S svojo udeležbo na dogodku boste podprli tudi družbeno-odgovorno noto projekta, saj bomo v okviru SiOL POKAL-a v Kranjsko Goro na nepozabne nogometne počitnice peljali otroke iz socialno ogroženih družin, ki so vključeni v projekt Botrstvo, iz Celja in okolice ter drugih krajev po Sloveniji.

Pridite in doživite športno zabavo na nepozabnem vikendu malega nogometa v Celju!

Ne spreglejte