Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 6. 2013,
12.02

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 27. 6. 2013, 12.02

8 let

V Mariboru z Vodopivcem in podmladkom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Že odštevamo dneve do SiOL POKAL turnirja v Mariboru, ki bo 29. in 30. junija na Trgu Leona Štuklja poskrbel za nepozabno zabavo za vso družino.

V soboto se bodo med seboj pomerili ljubiteljski igralci malega nogometa – vaši sosedi, prijatelji in someščani, v nedeljo pa si bodo igrišče delili z medijskimi zvezdniki, stand up komikom Tinom Vodopivcem, radijcem Mihom Deželakom ter mladimi nogometaši iz NK Maribor Tabor in nogometnega gnezda Marinka Galića.

Tin Vodopivec, stand up komik, gonilna sila številnih zabavnih projektov in soustanovitelj prvega slovenskega festivala stand up komedije Panč, se bo na igrišču pomeril z vedno nasmejanim radijcem Mihom Deželakom. V streljanju na gol ju boste lahko v nedeljo izzvali tudi navijači, verjamemo pa tudi, da se boste ob njunih nogometnih trikih in nabritih šalah močno zabavali. Pridite, ne bo vam žal.

Nedelja nam bo postregla tudi z dvema atraktivnima revijalnima tekmama. V prvi se bodo pomerili zvezdniki iz znane radijske postaje in medijske hiše, v drugi pa mladi nogometaši. V nogometni šoli Marinka Galića, v tako imenovanem "nogometnem gnezdu", trenirajo otroci, stari od 3 do 7 let. Danes jih je že približno 80, nekaj izmed njih pa se jih bo spopadlo s podmladkom NK Maribor Tabor. Ta je bil ustanovljen leta 2011 z namenom, da bi nogomet predstavili čim večjemu številu otrok in mladim nogometašem ponudili čim boljše pogoje za razvoj.

Obe ekipi sestavljajo mladi nogometni upi, marsikaterega izmed njih pa bomo v prihodnje nedvomno spremljali tudi na velikih zaslonih, pod okriljem priznanih slovenskih in tujih nogometnih klubov. Izkoristite to priložnost in podprite prihodnost slovenskega nogometa ter pokramljajte s slovensko legendo, Marinkom Galićem, ambasadorjem projekta SiOL POKAL.

S svojim obiskom dogodka boste podprli tudi družbeno odgovorno noto projekta, saj bo Telekom Slovenije v sodelovanju z NZS in ZPM Ljubljana Moste-Polje otrokom iz socialno ogroženih družin iz Maribora, okolice in drugih krajev, v katerih poteka SiOL POKAL, omogočil nepozabne poletne nogometne počitnice. Marsikateri izmed teh otrok zaradi težkih finančnih razmer ne more sodelovati v organiziranih športnih aktivnostih, v Kranjski Gori pa jim bo omogočeno učenje nogometnih trikov v družbi nogometnih zvezd in priznanih trenerjev NZS, druženje s sovrstniki in nepozabno uživanje.

Ne spreglejte