Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
13. 4. 2008,
19.10

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 13. 4. 2008, 19.10

8 let, 5 mesecev

Koprčani v zadnji minuti do zmage

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Nogometaši Kopra so v tekmi 28. kroga Prve Lige Telekom Slovenije v Ivančni Gorici premagali Livar z 2:1 (1:1).

Nogometaši Kopra so prišli do pomembne zmage, s katero so se vodilnim Domžalam približali na vsega šest točk. A do novih treh točk niso prišli s spektakularno igro in na lahek način. Trepetali so vse do zadnjih minut, ko se jim je vendarle nasmehnila sreča. Zmagoviti gol so dosegli praktično v zadnjih trenutkih tekme, s prostega strela je bil natančen Viler. Koprčani so tudi prvi gol dosegli iz prekinitve, strelec je bil Božičič.

Odpisani Livar je nadaljeval s tradicijo, da na domačem igrišču prvi zadane, nato pa prednosti ne zadrži. Zadnjič so jo domači nogometaši zadržali 16. marca, ko so premagali Primorje, nato pa so po začetnem vodstvu remizirali s HiT Gorico in izgubili proti Mik Celju. Tako kot v dvoboju z Ajdovci je tudi tokrat za hitro vodstvo poskrbel Lo Duca, ki je izkoristil lepo podajo Permeta z desne strani.

Gostje so po prejetem zadetku pričakovano prevzeli pobudo, toda večinoma so poskušali s streli od daleč. V 16. minuti pa so vendarle lažje zadihali, saj je bil s 25 metrov iz prostega strela nenatančen Božičič. Tudi po izenačenju niso popuščali, imeli so terensko premoč, a večjih priložnosti si niso ustvarili. Na drugi strani jim je nekaj težav povzročil hitri Lo Duca, ki pa ni znal še drugič premagati Hasića.

V drugem polčasu je bila igra bolj ali manj enakovredna, nekaj priložnosti je bilo na obeh straneh. Nezanesljivemu domačemu vratarju Zaletelu je grozil predvsem Mejač, medtem ko je nevarnost za Koprčane predstavljala naveza Perme/Lo Duca. Ko je bil iz neugodnega položaja nenatančen še Jukan, je bilo videti, da se bo tekma končala brez zmagovalca. Toda takega mnenja ni bil Viler, ki je iz prostega strela zadel desni spodnji kot domačih vrat.

Utrinki s tekme



Ne spreglejte