Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 2. 2013,
11.44

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Nikola Komazec Maribor

Petek, 15. 2. 2013, 11.44

8 let

Komazec zapušča Maribor: Takšne ponudbe se ne zavrača

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Slovenske prvake je zapustil napadalec Nikola Komazec, ki se v Mariboru ni najbolje proslavil. Odslej bo ta srbski nogometaš igral na Tajskem, od koder je dobil ponudbo, ki je ni mogel zavrniti.

Nikola Komazec je za Maribor odigral le 13 tekem in dosegel tri gole. Ker je konkurenca v napadu zasedbe Darka Milaniča najbolj močna, bi srbski napadalec bržkone imel mizerno minutažo, zavrnil pa je posojo v Muro 05, kar je denimo storil Alen Ploj. Ni pa zavrnil ponudbe tajskega Suphanburija. Komazec je ponudbo sprejel v času, ko je bil z Mariborom na pripravah v Turčiji. Ni pa skrival, da je bil glavni motiv finančne narave.

"Morda deluje nepričakovano, a ni bilo tako. Imel sem nekaj ponudb, takšne pa se ne zavrača. Ko rečemo Tajska, prva misel ni ravno povezana z vrhunsko ligo. A je tamkajšnji nogomet v vzponu, ponudila se mi je priložnost za dober zaslužek in sem se odločil sprejeti ponudbo. Prav tako je klub privolil v dogovor, zato se ob tej priložnosti zahvaljujem tudi Zlatku Zahoviču, ki je bil v imenu kluba fer do mene. V čast mi je bilo sodelovati z njim in vsemi pri NK Maribor. Glavni sponzor mojega novega kluba je tudi lastnik Evertona. Pozanimal sem se o nogometu in življenju na Tajskem, po zbranih informacijah pa nisem več imel pomislekov. Imam nekaj prijateljev iz Srbije, ki igrajo na Tajskem. Ne skrivam, da je razlog odhoda v največji meri finančne narave," je razloge navedel Komazec in dodal: "Žal mi je, da ne ostajam do konca sezone s prijatelji. Da bi skupaj postali prvaki, saj je ozračje v ekipi vrhunsko. Soigralci so mi postali prijatelji in ostali bomo v stikih tudi v prihodnje. Prav tako z vsemi v klubu. Posebna zahvala velja navijačem, ki so nas povsod spremljali. Po tem, kar sem videl, so daleč najboljši v Sloveniji in primerljivi z mnogimi po Evropi. Ob odhodu obžalujem le to, da se nismo uvrstili v ligo prvakov. Ni nam veliko manjkalo, toda Liga Europa je bila super uspeh in izkušnja. Vesel sem, da sem bil udeleženec tega. Čeprav sem ostal v Mariboru kratek čas, pol sezone, bom dolgo pomnil to obdobje. Trofeje ob koncu sezone bom lahko štel tudi kot svoje, ponosen sem, da sem igral za velik klub. Vedno bom spremljal rezultate Maribora, moštvu želim, da osvoji dvojno krono in pride v ligo prvakov ali spet ponovi uspehe v Ligi Europa," je še dejal srbski nogometaš.

Ne spreglejte