Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
19. 8. 2018,
22.56

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

1

Natisni članek

Genoa italijansko prvenstvo Sampdoria Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Juventus

Nedelja, 19. 8. 2018, 22.56

5 let, 8 mesecev

Italijansko prvenstvo, 1. krog

Handanović poražen, Kurtić zabil za zmago #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

1

Sassuolo Inter | Foto Reuters

Foto: Reuters

Cristiano Ronaldo je debitiral v majici Juventusa, ki je v prvem krogu italijanskega prvenstva s 3:2 zmagal v gosteh pri Chievu v Veroni, kjer priložnosti za igro ni dočakal slovenski nogometaš Valter Birsa. V nedeljo je bilo na delu nekaj slovenskih legionarjev, med njimi tudi Samir Handanović, ki je z Interjem pokleknil v Sassuolu.

Rok Vodišek (Genoa) in Vid Belec (Sampdoria) bosta tokrat počivala, saj sta bili tekmi med Sampdorio in Fiorentino ter Milanom in Genoo prestavljeni zaradi zrušitve avtocestnega viadukta v Genovi, v katerem je umrlo več deset ljudi. Prvoligaša iz Genove sta sama zaprosila za prestavitev tekem, kar je vodstvo lige sprejelo.

Izjemen zadetek Kurtića:

Spal je z golom Jasmina Kurtića je v novo sezono vstopil z zmago na gostovanju v Bologni. Leo Štulac je s Parmo iztržil remi pri Udineseju, Miha Zajc je z Empolijem premagal Cagliari, Slovenec pa je podal pri drugem golu domačih, Samir Handanović pa je z Interjem gostoval pri Sassuolu in mu moral priznati poraz z 0:1.

Luka Krajnc bo v ponedeljek s Frosinonejem gostoval pri Atalanti Josipa Iličića, ki še vedno ni nared za igro.

Stefano Sorrentino
Sportal Po bližnjem srečanju z Ronaldom v bolnišnico, plaz kritik se je vsul na Juventusova igralca #video

Juventus se je rešil v sodnikovem podaljšku

Cristiano Ronaldo se ob debiju v majici Juventusa ni najbolj izkazal. | Foto: Getty Images Cristiano Ronaldo se ob debiju v majici Juventusa ni najbolj izkazal. Foto: Getty Images Valter Birsa si je obetal, da se bo lahko dokazoval pred velikim številom ljudi, ki so spremljali tekmo v Veroni, kjer je v prvi italijanski ligi prvič zaigral petkratni najboljši nogometaš leta na svetu, a priložnosti za igro žal ni dočakal. Dolgoletni slovenski reprezentant, ki se je pred kratkim poslovil od dresa Slovenije, je bil napovedan v začetni enajsterici Chieva, a na koncu ni dočakal priložnosti za igro in si je debi, na katerega je nogometni svet čakal že nekaj tednov, ogledal s klopi.

Cristiano Ronaldo, ki je igral vseh 90 minut, v prvem uradnem nastopu v majici Juventusa ni navdušil. Veliko je poizkušal in streljal kar osemkrat proti nasprotnikovim vratom, od tega štirikrat v okvir vrat, a zadetka ni dočakal. Torinčani, ki branijo naslov, so po preobratu do gola za zmago s 3:2 prišli šele v sodnikovem dodatku.

 

 

 

Ne spreglejte