Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
15. 3. 2008,
22.23

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 15. 3. 2008, 22.23

8 let, 5 mesecev

Horjak: Zasluženo do točke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
V 23. krogu PrveLige Telekom Slovenije so se v derbiju kroga aktualni državni prvaki iz Domžal in Mariborčani razšli z remijem. Na tiskovni konferenci sta trenerja povedala …

Branko Horjak, trener Maribora: "Bila je dobra prvenstvena tekma in sami smo lahko zadovoljni, sam smo proti državnim prvakom v gosteh odigrali neodločeno. Glede na to, da so tekmeci imeli večjo inciativo, smo imeli več izrazitejših priložnosti, ki jih žal nismo izkoristili. Zadnjih osem minut smo igrali z igralcem več in načeloma, če toliko priložnosti ne izkoristiš, izgubiš tekmo …Žal gledalci niso videli zadetkov, a srečanje je bilo za slovenske razmere kvalitetno. V štajersko prestolnico se zasluženo vračamo s točko."

Stojanovič: Maribor je kvalitetna ekipa

Slaviša Stojanovič, trener Domžal: "Bila je tekma, polna tempa, in na obeh straneh je bila prisotna želja po zmagi. Prav tako so bile priložnosti na obeh straneh. Gledalci so lahko uživali v borbenosti in agresivnosti, žal pa tokrat niso videli zadetkov. Slednje bi lahko dosegli tako mi kot Mariborčani. Maribor je zelo kvalitetna ekipa in ne gre pričakovati, da bomo imeli sedaj konstantne priložnosti proti taki ekipi. Za zmago smo imeli dovolj priložnosti … Dve, kar je proti taki ekipi dovolj. Ne gre pričakovati, da bomo sedaj kar vse po vrsti 'mleli' … Tudi Maribor je imel svoje priložnosti, sicer na drugačen način, torej ne skozi kombinatorno igro, ampak preko dolgih podaj, kjer sta superiorna Tavares in Volaš. Navsezadnje je, glede na prikazano, rezultat tudi realen. Sicer pa je to nekje že najmanj sedma tekma, ko smo ostali z igralcem manj. Tega sem sicer že vajen, vsak pa naj sklepa po svoje."

Ne spreglejte