Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 5. 2008,
20.11

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 30. 5. 2008, 20.11

8 let, 5 mesecev

Elsner: Prijetno bo s fanti dvigniti pokal

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Le še 90 minut srečanja proti Dravi loči domžalske nogometaše od vnovičnega dviga pokala za naslov prvaka PrveLige Telekom Slovenije. Na Ptuj se odpravlja tudi lepo število navijačev.

Gostovanje v najstarejšem slovenskem mestu bo za Domžale nova priložnost za slavje. Po zmagi pred domačimi navijači v predzadnjem krogu proti Celjanom bodo v soboto lahko proslavili tudi s pokalom v roki. Vendar jih še prej čaka zelo težka preizkušnja proti motiviranemu tekmecu, ki si še ni zagotovil obstanka med slovensko elito.

Redki so takšni občutki

Z morebitno novo zmago bi dvakratni zaporedni državni prvaki postavili nov en mejnik v njihovi zgodovini – zbrali bi namreč največje število točk v prvenstvu. "Čaka nas izjemno težka tekma, ki jo želimo zmagati. Pred vrati je rekord kluba v številu osvojenih točk v eni sezoni. Najbolj pomembno pa je, da bo ves trud, ki smo ga letos vložili, poplačan, ko bomo skupaj dvignili pokal in se veselili novega naslova," je pred tekmo z Dravo dejal Luka Elsner in se v nadaljevanju dotaknil še svečanega dogodka, ko bo imel kot kapetan čast, da dvigne lovoriko z naslovom državnega prvaka: "Približno si že predstavljam, kako bo vse skupaj videti. Spominjam se lanske podelitve, ko smo pokal dvignili v Domžalah, tako da že vem, kakšni so občutki. Ti so v življenju redki in več jih bo, bolj bom zadovoljen. Vsekakor bo prijetno dvigniti pokal skupaj s fanti, s katerimi sem garal celo leto," je dejal dobro razpoloženi kapetan.

Na Ptuj tudi 7 avtobusov navijačev

Na Ptuj bo odpotovalo tudi sedem avtobusov z domžalskimi navijači, kar je presenetilo tudi slovenskega reprezentanta. "S to novico nisem bil seznanjen. Moram reči, da je kar presenetljivo. Vsekakor krasna novica. Predstavljal sem si, da bomo na Ptuju skoraj sami dvignili pokal, ampak očitno ne bo tako. To nam vsekakor veliko pomeni," pravi eden najboljših branilcev v slovenski ligi.

Trener Slaviša Stojanovič bo na zadnji tekmi od prve minute na zelenico najverjetneje poslal vse svoje najboljše nogometaše, v nadaljevanju tekme pa bi priložnost utegnili dobiti tudi nekateri, ki v letošnji sezoni niso veliko igrali. Srečanje se bo kot preostala začelo v soboto ob 16. uri, sodil pa bo Gregor Gostenčnik.

Ne spreglejte