Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 2. 2008,
8.02

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Petek, 1. 2. 2008, 8.02

8 let

Domžale vse bolj prekmursko obarvane

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Iz vrst domžalskega nogometnega kluba je zadnji dan prestopnega roka prišla zanimiva novica, da je novi član aktualnih prvakov postal Jože Benko.

V strokovnem vodstvu kluba iz mesta ob Kamniški Bistrici je bila nogometna tržnica aktivna tudi zadnji dan zimskega prestopnega roka. Domžalčanom je v svoje vrste namreč uspelo zvabiti napadalca Jožeta Benka, ki je tako po Dejanu Nemcu, Tadeju Apatiču, Danijelu Breziču in Borutu Semlerju že peti pomurski nogometaš, ki bo branil barve "rumeno-modrih". Sedemindvajsetletni nogometaš, ki je nazadnje branil barve grškega Iraklisa iz Soluna, je tako že osmi sveži obraz v domžalski zasedbi.

Benko: Priboriti si stalno mesto v udarni enajsterici

Nekdanji igralec Nafte, ki je bil v minuli sezoni najboljši strelec Lendavčanov, je z branilci naslova državnih prvakov podpisal enoinpolletno pogodbo, treningom ostalih nogometašev pa se bo pridružil že v soboto. ''Za Domžale sem se odločil, ker so v zadnjih treh letih najboljši klub v Sloveniji in vedno se borijo za naslov prvaka. Pri odločitvi so pretehtale predvsem visoke ambicije. Športni direktor Nenad Protega me je poklical in povabil k sodelovanju. Celoten dogovor je bil zelo korekten. Hitro sva se dogovorila in upam, da bom prispeval svoj delež k domžalskim uspehom,'' je za uradno klubsko stran dejal novopečeni "Domžalčan", ki ni skrival želje po vnovičnem igranju izven slovenskih meja. ''Moja prva želja je, da si najprej priborim stalno mesto v prvi enajsterici. Želim si leto in pol čim bolje odigrati, saj je moj končni cilj tujina. To so želje vsakega nogometaša in mislim, da so Domžale prava odskočna deska,'' je še dejal "otrok" Mure.

Kot zanimivost, četo Slaviše Stojanoviča je zapustil napadalec Slaviša Dvorančič, ki bo v prihodnje zaigral za MIK CM Celje.

Ne spreglejte