Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
2. 9. 2008,
7.41

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 2. 9. 2008, 7.41

8 let, 5 mesecev

Benedejčič: Nekatere stvari je treba razčistiti v slačilnici

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši Interblocka so po 9. aprilu vendarle vknjižili težko pričakovan poln izkupiček. V Spodnji Šiški so namreč na kolena spravili tokrat favorizirano lendavsko Nafto.

Igor Benedejčič, pomočnik glavnega trenerja Interblocka: "Nahajamo se v težki situaciji, saj ekipa, mislim da, štirinajst krogov ni zmagala. Tokrat smo zmagali tudi malo po sreči, vendar mislim, da si Ljubljana zasluži boljši nogomet. Potrebno je namreč več delati in nekatere stvari razčistiti tudi v slačilnici. Kaj to pomeni? Mislim, da so igralci profesionalci in zavedati se morajo, da morajo dati več od sebe na igrišču."

Rob: Drugo kot poraz si nismo zaslužili

Damir Rob, trener Nafte: "V prvem polčasu je bila enakovredna igra tako na eni kot na drugi strani, kjer ni bilo nobenih zrelih priložnosti. Vse, kar se je odvijalo, se je odvijalo na sredini igrišča. V drugem delu igre pa vse zadetke, ki smo jih dobili, pripisujem padcu koncentracije in individualnim napakam … To si neka resna ekipa ne bi smela dovoliti. Po prejetem prvem zadetku smo imeli izredno lepo priložnost s strelom Blaža Brezovačkega, kjer je Strajnar bravurozno posredoval. Nekaj minut zatem smo dobili zadetek s prekinitve, vnovič po individualni napaki. Prav tako smo si sami dali tretji zadetek in dejansko začeli igrati šele takrat, ko smo imeli igralca manj. Ustvarili smo si nekaj priložnosti, ampak drugo kot poraz si danes nismo niti zaslužili. Čestitam ekipi Interblocka za tri točke."

Matič: Skoraj sem pozabil, kako je zmagovati

Darijan Matič, strelec zadetka za Interblock: "Kaj naj rečem? Lepi so občutki, ko zmagaš … In moram reči, da sem skorajda že pozabil, kako je zmagovati. Mislim, da smo danes zasluženo zmagali, saj smo bili boljši nasprotnik od Nafte. Konec koncev smo dosegli dva gola več in zmagali s 3:1. Kar se tiče vzdušja v ekipi lahko rečem, da če 15 ali 16 tekem, niti sam ne vem koliko, izgubiš, vzdušje ni idealno. Za tako ugotovitev ne rabiš biti ekspert. Mislim, da se je s prihodom novega trenerja to popravilo, po tej zmagi pa bo še bolje. V prihodnjih štirinajstih dneh bomo vsekakor delali na tem, da bomo nadaljevali z zmagami."

Ošlaj: Dobili smo "čudne" gole

Damjan Ošlaj, kapetan Nafte: "Po tej tekmi je težko karkoli reči. Dobili smo tri zadetke in neke 'čudne' gole … Nedvomno smo si tokrat več zaslužili. Ampak tako je v nogometu, enkrat ti nekaj da, spet drugič ti pa nekaj vzame. Kar se tiče našega položaja na lestvici moram reči, da moramo na gostovanjih še boljše igrati. Sicer danes nismo igrali slabo, ampak, kot sem že dejal, smo prejeli čudne zadetke, saj smo imeli izrazitejše priložnosti kot Interblock. Upam, da bo naslednjič boljše."

Ne spreglejte