Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 4. 2010,
17.58

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 1. 4. 2010, 17.58

8 let

Balotelli: Opravičujem se za nastalo situacijo (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Kontroverzni napadalec Interja Mario Balotelli je kot kaže prvi požrl besedo po sporu s trenerjem Josejem Mourinhem in se celo javno opravičil.

Mladenič z ganskimi koreninami je bil zaradi spora v nemilosti trenerja Josea Mourinha kar šest tekem zapored. Tako Mario Balotelli kot njegov trener nista hotela javno izpostavljati razloga za (še en) spor, ki se je začel po tekmi z Genoo, ko je Inter zgolj remiziral, Balotelli pa naj bi vso tekmo igral ne povsem zdrav.

Provociral z AC Milanom

Medtem si je 19-letni napadalec privoščil tudi nekaj provokacij. Kot ljubitelj AC Milana v rani mladosti naj bi med treningom žvižgal himno mestnega tekmeca in po znižanju zaostanka rdeče-črnih na eno točko celo proslavljal. Za vrhunec so ga naskrivaj celo slikali z dresom AC Milana. Ker gre za velik talent svetovnega nogometa, so z njim v klubu že večkrat skušali zgladiti spor, a prav tolikokrat neuspešno. Še nedavno se je šopiril, da se ne namerava opravičiti nikomur, saj ni storil ničesar narobe, vse skupaj pa naj bi tudi javno razkril. V nasprotju s tem je kot kaže njegova mladostna trma popustila in bržkone po nagovarjanju številnih tudi javno spregovoril. "Opravičujem se za nastalo situacijo v zadnjem času. V njej sem največ izgubil prav sam, saj nisem igral, zaradi česar sem tudi krivec. Sedaj bom tiho čakal na priložnost in povratek v ekipo. Ne bi se vračal v preteklost, zanima me le prihodnost in naslednje tekme Interja, v katerih želim biti prisoten. Vem, da sem na igrišču lahko veliko bolj koristen," je pojasnil Balotelli.

Najbrž ga bo sedaj Portugalec vendarle uvrstil v ekipo že za pomembno tekmo proti Bologni, ko bo Inter branil prvo mesto v italijanskem prvenstvu, kasneje pa ga čakajo tudi velike preizkušnje v italijanskem pokalu in ligi prvakov.

Ne spreglejte