Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 10. 2012,
14.28

Osveženo pred

8 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Oliver Bogatinov

Natisni članek

Ponedeljek, 29. 10. 2012, 14.28

8 let, 4 mesece

Afera Bogatinov dobila epilog: kaznovan s tremi tekmami

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Trener Mure 05 Oliver Bogatinov zaradi izjav in žalitev na gostovanju v Velenju, tekma je bila odigrana pred mesecem dni, ne bo smel voditi ''črno-belih'' na treh tekmah.

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Simon Jeglič je po dobrem mesecu podal sklep za kaznovanje trenerja Mure 05. Oliver Bogatinov je z izjavo na novinarski konferenci po končani tekmi z Rudarjem (1:2) dejal, da sodniki nimajo enakega kriterija za belce in črnce, žalil sodnike in sodniško organizacijo. Tako je zapisal disciplinski sodnik v obrazložitvi prekrška, zaradi katerega bo Gorenjec na trenerskem stolčku prekmurskega prvoligaša počival tri dvoboje. Na tekmah Mure 05 bosta tako ponovno v glavni vlogi Feri Cifer in Damjan Ošlaj, ki sta začasno v samostojni vlogi vodila ''črno-bele'' pred prihodom Bogatinova.

V 15. krogu je na dvoboju v Celju rdeči karton prejel Anej Lovrečič. Primorec, ki je nekdaj že nosil dres Celja, v soboto pa je v ''knežjem mestu'' gostoval kot član Olimpije, je prejel dva rumena kartona. Drugega zaradi protestiranja. Soigralcem ne bo smel pomagati na eni tekmi, tako da prihodnji konec tedna, ko bodo Ljubljančani pričakali Aluminij, ne bo stopil na igrišče.

Ne spreglejte